El Taco Bueno!!!!

Μια παρέα φίλων (F1aXion) φθάνουν στην πόλη του Μεξικό με σκοπό να τρέξουν στο Gp του Μεξικο, ταυτόχρονα με έναν επαγγελματία δολοφόνο. O Δολοφόνος φοράει μαύρα και κρατάει μια θήκη κιθάρας γεμάτη όπλα. Ο τελευταίος "επισκέπτεται" την πόλη για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τον Μόκο, αρχηγό μιας συμμορίας, που του έφαγε το μερίδιο από μια παλιά δουλειά τους. Η παρέα της F1aXion με εντολή του αφεντικού τους (Αξιώτης), ο οποίος έχει χρηματιστεί απο τον Μόκο, ψάχνουν να βρουν και να σκοτώσουν τον δολοφόνο, αλλά θα τον μπερδέψουν με τον marshal που κρατάει την καρό σημαία στον τερματισμό, ο οποίος ξαφνικά δεν νοιώθει και τόσο φιλόξενα...Θα καταφέρουν να τερματίσουν τον αγώνα? Θα βρουν τον δολοφόνο? Θα σώσουν την Λόλα απο την φωτιά?

Εδώ κάπου θα σας ζητήσω συγνώμη....έχω πιει λίγο παραπάνω...

κ.κ Σαραντίδης και Σακαλης....Δηλαδή ο ΚΡΙΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου Κριάρι…η σημερινή Δευτέρα θα σε βοηθήσει να περάσεις τα θέλω σου με το στανιο! Με λίγα λόγια όποιος προσπαθήσει να σου αντισταθεί στην πίστα σήμερα θα δει την ματαιότητα των πράξεών του....Όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και εσύ θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται!!!

κ.κ. Δημήτρης Κατέλας, Μουζαίδης, Μιτζάλης και Ζαλογιάννης,....Δηλαδή ο ΤΑΥΡΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου μονίμως εξαγριωμένο βόδι….δεν ξέρω τι σε έχει βρει σήμερα αλλά πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό! Δείξει ψυχραιμία σήμερα στην πίστα και μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Μην κινηθείς βιαστικά και μελέτησε σωστά τις αποφάσεις σου! Γενικά η πίστα σου ταιριάζει αλλά εσύ σήμερα δεν είσαι ο εαυτό σου. Μήπως να φας κάτι?

κ.κ. Γαλανομάτης, Αθανασιάδης....Δηλαδή ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!!! Αγαπημένε μου Καρκίνε….σημερα σε διακατέχει ανυπομονησία. Δεν ξέρω τι σε έχει βρει αλλά βιάζεσαι!!! ΣΤΑΣΟΥ! Μην βιάζεσαι φίλε οδηγέ γιατί θα αποβεί μοιραίο! Φρόντισε οι κινήσεις σου σήμερα στην πίστα να ειναι μετρημένες και απέφυγε τις ρήξεις. Γενικώς χαλάρωσε λίγο γιατί είσαι στην τσίτα!!

κ.κ. Νικολάου, Αδάμος και Αμπατζίδης....Δηλαδή ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!!!! Παρθενούμπι μου…χμμμ σήμερα είσαι ελαφρώς εκνευρισμένος με όλους! Λίγο θες να αρπάξεις κανέναν απο τον λαιμό. Σήμερα στην πίστα μπορεί να σου παρουσιαστούν δυσάρεστες εκπλήξεις και εκεί θα χρειαστεί να δείξεις την ανωτερότητά σου. Είτε οδηγικά είτε προσωπικά. Εγώ πάντως θα έλεγα να εισπνεύσεις λίγο μαρκαδόρο ανεξίτηλο για να χαλαρώσεις. Αυτό με βοηθά πάντα εμένα!

κ. Αξιώτης....Δηλαδή ο ΖΥΓΟΣ!!!!! Ζυγαριααά ζυ-γα-ριά εσένα έχω στην καρδιά που λέει και το λαικό άσμα…(ελαφρώς παραφρασμένο)  Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για όλους και καλά θα κάνεις να μην αγχωθείς με όλες τις υποχρεώσεις. Στην πίστα φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία και αφοσιώσου στον αγώνα.

κ.κ Φάκης, Κόντος και Νίκος Κατέλας....Δηλαδή ο ΤΟΞΟΤΗΣ!!!!! Αγαπημένοι μου στρατιώτες πρώτης σειρά σε ταινία εποχής...σήμερα στην πίστα μπορείς να κάνεις έναν πολύ ωραίο αγώνα και μην διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά ότι και αν σου συμβεί. Θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα δεδομένα που θα προκύψουν και να συνεχίσεις συγκεντρωμένος. Μόνο έτσι θα βγεις αλώβητος....

κ.κ Τριανταφύλλου και Γιούργαλης....Δηλαδή ο ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου κατσίκι με λίγη εσάνς απο αντιλόπη…σήμερα έχει όρεξη να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται ώστε να φτάσεις στον στόχο σου. Η πίστα σήμερα θα σε βρει πιο αποφασισμένο απο ποτέ και οι αντίπαλοί σου θα αναρωτηθούν....Τιναφτοσρε? Καλή ημέρα σχετικά με τους άλλους οπότε εκμεταλλεύσου την!

κος Κούλης....Δηλαδή ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου Υδροχουλίνουλινάκι.... σήμερα αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν. Η πίστα σήμερα δεν φαίνεται να ευνοεί τις οδηγικές σου ικανότητες και καλό θα είναι να ακούσεις την συμβουλή της ομάδας σου ώστε να χαλαρώσεις και να μπορέσεις να αποδώσεις όπως θες. Να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής και όλα θα πάνε καλά.

κος Ντούλιας....Δηλαδή ο ΙΧΘΥΣ!!!!!  Αγαπημένο μου σκουμπρί! Σήμερα στην πίστα μην διστάσεις να διεκδικήσεις το δίκιο σου με λογικά επιχειρήματα σε όσους σε αδικούν. Αυτό ίσως να σημαίνει να αναλύσεις μέσω TS σε όποιον εσύ επιλέξεις με σωστά επιχειρήματα γιατί θα πρέπει να κάνει στην άκρη και να σε αφήσει να προσπεράσεις. Όλα τα έχουμε δοκιμάσει γιατί όχι και αυτό? Αν δεν πιάσει και αυτό...τότε ψυχραιμία και σύνεση και όλα θα μπουν στην θέση τους....

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Khaleesi Blogposts

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

End of Season Meeting

End of Season Meeting

Κετελαπόνγκο!!

Κετελαπόνγκο!!

ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΤΟΣ!!!!

ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΤΟΣ!!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Δευτεραθλητής vs Δευτεραθλητή

Δευτεραθλητής vs Δευτεραθλητή

Oριστικά και Εμφατικά!

Oριστικά και Εμφατικά!

Driver of the Day Brazilian GP

Driver of the Day Brazilian GP

Το θαύμα άργησε μια μέρα...

Το θαύμα άργησε μια μέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Round 15 Japanese GP 23.4.2018

Round 15 Japanese GP 23.4.2018

Round 14 Malaysian GP 2.4.2018

Round 14 Malaysian GP 2.4.2018

Some crazy shit moments - Malaysia 2018

Some crazy shit moments - Malaysia 2018

One or Two Moments - Singapore 2018

One or Two Moments - Singapore 2018