Κετελαπόνγκο!!

Οι πιλότοι μου πάνε βραζιλία και είχαν την φαεινή ιδέα να μάθουν Σάμπα! Εδώ και δύο εβδομάδες λοιπόν, σύσσωμη η F1axion παίρνει μαθήματα Βραζιλιάνικης Σάμπας στην σχολή της Ρέα Κλαρίσσα Κούκιου!! Ξεβιδωμένοι οδηγοί σε παράκρουση προσπαθούν αγωνιωδώς να συντονίσουν γοφούς και πόδια καθώς η Samba είναι ένας αυτοσχεδιαστικός χορός με χαρακτηριστικό του τις γρήγορες κινήσεις των ποδιών και το ιδιαίτερο swing στους γοφούς. Το θετικό ειναι ότι όλοι οι οδηγοί μου διαθέτουν τα βασικότερα που χρειάζεται η Samba....τα πόδια και τους γοφούς. Αυτά και τίποτα άλλο! Ο ρυθμός τους παράτησε σαν κρύες πατούσες τον χειμώνα και μαζί και η κα. Ρεα Κλαρίσσα Κούκιου η οποία νοσηλεύεται σε γνωστή ψυχιατρική κλινική λαμβάνοντας τη κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και έχοντας ψυχολογική στήριξη.

Ενας ήταν ο Θεός εξάλλου....

κ.κ Σαραντίδης και Σακαλης....Δηλαδή ο ΚΡΙΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου Κριάρι…η σημερινή μέρα ειναι πολύ καλη για εσένα. Θα διευθετήσεις εκκρεμότητες με το μονοθέσιό σου και η στρατηγική σου μπορεί να ειναι μονο μια! Τρέχα και βγες πρώτος! Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι περιμένεις και θα μπορέσεις επιτέλους να ξεπεράσεις και αυτό το ψυχολογικό κοκομπλόκο που σε έχει καταβάλει λίγο τον τελευταίο καιρό.

κ.κ. Δημήτρης Κατέλας, Μουζαίδης, Μιτζάλης και Ζαλογιάννης,....Δηλαδή ο ΤΑΥΡΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου μονίμως εξαγριωμένο βόδι….σχεδιασμός σχεδιασμός και σχεδιασμός ειναι οι λέξεις κλειδιά για εσένα. Πρέπει πρώτα να έχεις εξετάσει όλες τι πιθανότητες και να έχεις βάλει στην σωστή σειρά της προτεραιότητές σου για να σου βγουν όλα στην πίστα. Αν δεν αφιερώσεις χρόνο στον σχεδιασμό όλα θα καταρρεύσουν....

κ.κ. Γαλανομάτης, Αθανασιάδης....Δηλαδή ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!!! Αγαπημένε μου Καρκίνε….σημερα απέφυγε τις υπερβολές και διατήρησε την σταθερότητά σου!! Αποφόρτισε το νευρικό σου σύστημα για να μην έχεις άσχημες εξελίξεις την πίστα. Θα έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και ειναι στο χέρι σου να τις εκμεταλλευτείς ώστε να κατακτήσεις την θέση που επιθυμείς!

κ.κ. Νικολάου, Αδάμος και Αμπατζίδης....Δηλαδή ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!!!! Παρθενούμπι μου…μην απαισιοδοξείς με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί την σημερινή Δευτέρα, γιατί είναι άδικο τόσο για εσένα, όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις. Η νευρικότητα που έχεις μπορεί να αποβεί μοιραία για σένα στην πίστα. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!

κ. Αξιώτης....Δηλαδή ο ΖΥΓΟΣ!!!!! Ζυγαριααά ζυ-γα-ριά εσένα έχω στην καρδιά που λέει και το λαικό άσμα…(ελαφρώς παραφρασμένο)  Η σημερινή μέρα θα ειναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ότι κάνεις. Ενδεχομένως έτσι να προλάβεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις μέσα στην πίστα. Οργανώσου καλύτερα διαφορετικά θα εκνευριστείς στον αγώνα και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου.  

κ.κ Φάκης, Κόντος και Νίκος Κατέλας....Δηλαδή ο ΤΟΞΟΤΗΣ!!!!! Αγαπημένοι μου στρατιώτες πρώτης σειρά σε ταινία εποχής...σήμερα μπορεί να δημιουργηθού κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Καλό θα ειναι να μην το τραβήξεις στα άκρα γιατί αυτό θα σε αποσυντονίσει και η πίστα θέλει την απόλυτη προσοχή σου. Μην ξεχνάς ότι όλοι ειναι εκεί για να σε βοηθήσουν! Ασε στην άκρη την νευρικότητα γιατί αλλιώς θα σου στοιχίσει!

κ.κ Τριανταφύλλου και Γιούργαλης....Δηλαδή ο ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου κατσίκι με λίγη εσάνς απο αντιλόπη…σήμερα βιάζεσαι! Σε διακατέχει μια ανυπομονησία και μια αίσθηση «άντε παιδιά να τελειώνουμε έχουμε και άλλες δουλειές»! Εμ δεν ειναι σωστό αιγοκερούμπι μου...δώσε την σημασία που αξίζει στην πίστα αλλιώς η ίδια θα σε πετάξει εκτός! Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις στην πίστα μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

κος Κούλης....Δηλαδή ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!!!! Αγαπημένο μου Υδροχουλίνουλινάκι.... σήμερα έχει μπει μέσα σου ο Σκορπιός και βλέπεις παντούς συνομωσίες! Ενα θα σου πω εγώ...καλά κάνεις! Υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές που σου βάζουν τρικλοποδιές σήμερα στην πίστα. Ίσως διαπιστώσεις ακόμα και προβλήματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου κάτι που θα σε εκνευρίσει αρκετά. Κράτα την ψυχραιμία σου και το μυαλό σου στην πίστα και όλα θα πάνε όσο καλύτερα γίνεται.  

κος Ντούλιας....Δηλαδή ο ΙΧΘΥΣ!!!!!  Αγαπημένο μου σκουμπρί! Σήμερα έχεις βάλει ένα πρόγραμμα και το έχεις τηρήσει κατά γράμμα. Αυτό θα φανεί σήμερα στην πίστα και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις όλα σου τα σχέδια. Η λογική σου σε βοηθά να βγεις απο αδιέξοδες καταστάσεις και η πίστα ευνοεί την φαντασία που διαθέτεις ώς οδηγός, κάτι που θα φανεί και στους βαθμούς!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Khaleesi Blogposts

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

End of Season Meeting

End of Season Meeting

ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΤΟΣ!!!!

ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΤΟΣ!!!!

El Taco Bueno!!!!

El Taco Bueno!!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Δευτεραθλητής vs Δευτεραθλητή

Δευτεραθλητής vs Δευτεραθλητή

Oριστικά και Εμφατικά!

Oριστικά και Εμφατικά!

Driver of the Day Brazilian GP

Driver of the Day Brazilian GP

Το θαύμα άργησε μια μέρα...

Το θαύμα άργησε μια μέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Round 15 Japanese GP 23.4.2018

Round 15 Japanese GP 23.4.2018

Round 14 Malaysian GP 2.4.2018

Round 14 Malaysian GP 2.4.2018

Some crazy shit moments - Malaysia 2018

Some crazy shit moments - Malaysia 2018

One or Two Moments - Singapore 2018

One or Two Moments - Singapore 2018