ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΤΟΣ!!!!

Αδιαμφισβήτητο γεγονός αποτελεί πως οι περιγραφές των αγώνων της F1aXion έχουν συνδεθεί με τις φωνές των αξεπέραστων Γιώργου Μπράτσου και Σπύρου Μποζινάκη. Σπύρου Μποζινάκη και Γιώργου Μπράτσου. Τα live πρωταθλήματα της F1aXion σιγά σιγά οδεύουν προς το τέλος της σεζον και αυτό γεμίζει ανησυχία τους οπαδούς της των live μεταδόσεων καθώς ήδη έχουν σημειωθεί ανησυχητικά περιστατικά στερητικών συνδρόμων. Μετρώντας αντίστροφα αρκετοί ειναι οι τηλεθεατές που έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν εναλλακτικές για την κάλυψη του τεράστιου αυτού κενού.

Συγκεκριμένα λύση στο πρόβλημα υπνηλίας που τον ταλαιπωρεί ψάχνει ο Πολύβιος Φρίκης φανατικός τηλεθεατής των μεταδόσεων της F1aXion. Η δουλειά του Πολύβιου ως φαροφύλακας κινδύνευε απο τις τάσεις υπνηλίας που τον ταλαιπωρούσαν. Η απόλυση ήταν θέμα ημερών έως ότου έπεσε κατά λάθος σε μια απο τις αναμεταδόσεις της F1aXion! «Η μετάδοση βρισκόταν στο πεντάλεπτο και ενώ ένιωθα ότι έχει ήδη αρχίσει να πέφτει το βλέφαρό μου, τα πάντα άλλαξαν όταν ο Γιώργος Μπράτσος άρχισε να μην ακούει τον συνομιλητή του. Το άγχος και η αγωνία του Γιώργου με κράτησε ξύπνιο για πολλές ώρες μετά την λήξη της μετάδοσης. Η αγωνιώδης ερώτηση του Γιώργου στον Σπύρο...”Σπύρο με ακούς? Με πέταξε? Νομίζω με έχει πετάξει...Σπύρο με ακούς?” αντηχούσε στα αυτιά μου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σαν να μην έφτανε αυτή η τονωτική ένεση ήρθαν και τα ουρλιαχτά του Σπύρου σε διάφορα σημεία του αγώνα. Τύφλα να έχει η Εβδομη Πύλη της Κολάσεως! Εκκίνηση? Προσπέρασμα? Τρακάρισμα? Σε όλα κοψοχολιαζόμουν! Στιγμή δεν βρήκα ησυχία ένα ολόκληρο βράδυ. Ξεπέταξα τα δρομολόγια των πλοίων Τσιμεντένιο Αστέρι και Spirit Of Peponi με το μάτι γαρίδα!  Η λύση είχε βρεθεί!» Μας εξομολογείται ο Πολύβιος.... Tώρα όμως?

Ενθουσιαμένος δέχτηκε τις καινούργιες υπηρεσίες που προσφέρουν πλέον οι δύο speaker!! Κατοίκον Yπηρεσίες περιγραφής των αναμετρήσεων, προσφέροντας μάλιστα τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων μετάδοσης. Έτσι, το μενού θα ξεκινά από ταυτόχρονη παρουσία και των δυο σχολιαστών σε αρκετά «τσουχτερή» τιμή, ενώ για τα χαμηλότερα βαλάντια θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στον έναν εκ των δυο σπίκερ. Τέλος, για τους ανέργους και τους απόρους θα παρέχεται και τηλεφωνική μετάδοση των αγώνων σε πολύ χαμηλές τιμές.

Παράλληλα ύψιστη τιμή στους δύο αυτούς σχολιαστές κάνει και η Ανωτάτη Παγκόσμια Σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφίας με έδρα το Βλαδιβοσκόκ, συμπεριλαμβάνοντας στην ύλη της αποσπάσματα απο τις περιγραφές των μοναδικών αυτών παρουσιαστών. Οι τυχεροί σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να αποστηθίσουν και να αντιγράψουν μοναδικές περιγραφές αγώνων της F1 απο τους μαστερ του είδους όπως το παρακάτω απόσπασμα απο το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης σε περιγραφή Γ. Μπράτσου: «Πράγματι, τρέχουν πάρα πολύ. Κάνουν θόρυβο αλλά εκτός αυτού, είναι φανερό με γυμνό μάτι ότι πηγαίνουν γρήγορα. Ορισμένα όπως βλέπετε πηγαίνουν πιο γρήγορα απ' τα άλλα βέβαια, ιδιαίτερα το μονοθέσιο του Γαλανομάτη το οποίο κι πέρασε πρώτο την καρό σημαία, επειδή μάλλον πήγαινε λίγο πιο γρήγορα απ' τα άλλα. Σπάνιες συγκινήσεις που μόνο το άθλημα της Formula 1 μπορεί να χαρίσει» ενώ απο τον ίδιο αγώνα σε περιγραφή του Σ. Μποζινάκη... «Ρόδες τρέχουν, κινητήρες δουλεύουν στο φουλ, πιλότοι φορώντας κράνη οδηγούν στα άκρα. Όλα είναι τόσο διαφορετικά σε σχέση με δύο εβδομάδες πριν. Συναρπαστικό πρωτάθλημα! Σε πολύ υψηλές ταχύτητες κινήθηκαν τα μονοθέσια της Formula 1 στο σημερινό γκραν πρι της Σιγκαπούρης και απο ότι είδα Γιώργο, ολοκλήρωσαν το γκραν πριν κάνοντας αρκετές φορές τον γύρο της πίστας με μεγάλη ταχύτητα, μπαίνοντας κάποιες φορές για πιτ στοπ, πραγματοποιώντας προσπεράσεις και στρίβοντας εντυπωσιακά στα ίδια σημεία με τον ίδιο τρόπο και την ίδια κατεύθυνση».

Σαφέστατα ευφάνταστες περιγραφές που μόνο οι δύο γκουρού του είδους μπορούσαν να κάνουν!

Επίσης διάσημα ρητά των δύο sportscaster θα στολίζουν τους τοίχους της σχολής ενώ θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ που έχουν ακουστεί στον τηλεοπτικό «αέρα» όπως:

· Σβήνουν τα κόκκινα φώτα και ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ,

· O-ου,  Ο-ου,  Ο-ου,

· Γεμίζει τους καθρέφτες του, 

· Επιτίθεται και περνάει????? Οχι...όχι...όχι...δεν περνάει..,

· Τσαγκρίζει,

· Μπαίνει απο την εξωτερική βγαίνει απο την εσωτερική!

αλλά και το πιo πρόσφατο….

· Ο Αξιώτης θα παίξει άμυνα.

Για τον απλό αναλφάβητο ευρωπαίο όμως που δεν γνωρίζει Ελληνικά θα υπάρχουν και οι αντίστοιχες φράσεις στα Αγγλικά, Κορακίστικα, Αραμαικά αλλά και στην γλώσσα των νέων σε slang (Μετάφραση των οποίων ακολουθεί παρακάτω...)

· Επεσε μαύρο μάγκα. Αρντάν, ζωή και εκκίνηση!!!

· Το μπέογλου...

· Περνανε αρκούδες φίλε, 

· Kουμπώνει Βούτυρο????? Οχι...όχι...όχι...προσπέραση απο τα Lidl..,

· Υoloooo

· Όλα πάνε Κυδώνι!

αλλά και το πιo πρόσφατο….

· Ο Καθαροδευτέρας κασώνει.

Σοβαρές επιπλοκές όμως αναμένεται να προξενήσει και η παύση των μεταδόσεων λογω καλοκαιρινών διακοπών στην ευαίσθητη ομάδα της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο! Πλήθος φανατικών τηλεθεατών θα κινδυνέψουν με σοβαρές λοιμώξεις του κάτω ουροποιητικού συστήματος όπως ουρολοιμόξεις ή ακόμα και μυκητιάσεις προειδοποιεί το Υπουργείο Υγείας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που είχαν συντονίσει την ουροδόχο κύστη τους με αυτή του Σπύρου Μποζινάκη και έτσι είχαν αποφύγει την άσκοπη κατακράτηση ούρων που αποφέρει σοβαρές βλάβες στα νεφρά.

Το τσατ άδειαζε κάθε φορά που ο Σπύρος Μποζινάκης έλεγε «Γιώργο Επιστρέφω αμέσως» δίνοντας έτσι το σύνθημα σε όλους να ανακουφιστούν! Όλοι επιστρέφουν αμέσως μαζί με τον Σπύρο Μποζινάκη ένώ πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι το κύμα ακολούθων του Σπύρου στο επιστρέφω αμέσως ξεπέρασε σε συμμετοχές και συγχρονισμο ακόμα και αυτό της Ωρας της Γης!

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι οι διαχειριστές της F1aXion στο πρόβλημα της ουροδόχου κύστης τους πληθυσμου έδωσαν λύση και σε αυτό το πρόβλημα μέσω της F1aXion On Demand. Με ένα απλό download  τώρα όλοι μπορούν να μπούν στο On Demand F1aXion Tv και να κατεβάσουν τον αγώνα που επιθυμούν ώστε να ανακουφιστούν! Οι διαχειριστές σεβόμενοι την διαφορετικότητα του κάθε τηλεθεατή έχουν χωρίσει ενότητες με χρόνους επιστρέφω αμέσως ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Θέλετε να επιστρέφετε αμέσως ανά μισή ώρα? Ανα μία ώρα ή ανα 1 ώρα και ένα τέταρτο? To κανάλι On Demand F1aXion TV σας δίνει άπειρες επιλογές ανάλογα με την συχνότητα που θέλετε να επιστρέφετε αμέσως με ελάχιστη χρέωση! Το ασφαλές περιβάλλον μέσω της Εθνικής τράπεζας σας επιτρέπει να πληρώσετε με πιστωτική ενώ δέχετε και PayPal. Για τις μεγαλύτερες ηλικίες υπάρχει και πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ώστε όλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην επιστροφή που τους αξίζει!

Τέλος, συμφωνία μαμούθ έκλεισε ο Γιώργος Μπράτσος με τα Village- Cinemas για την προβολή πριν απο κάθε ταινία του καταπληκτικού Wait a minute! Τα μονόλεπτα ενημερωτικά ντοκιμαντέρ που καθήλωσαν όλους τους οπαδούς της F1 δείχνοντας τους άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του κάθε πιλότου και γεμίζοντάς του με χρήσιμες πληροφορίες για τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις τους, θα προβάλλονται στους κινηματογράφους όλης της χώρας πριν την έναρξη κάθε ταινίας....σαν αντιβίωση! Πολλοί ειναι οι οπαδοί που ενόψει καλοκαιριού σκεπτόμενοι ότι μπορεί να συναντήσουν ένα απο τους είδωλά τους σε κάποιο νησί θέλουν να ξέρουν τις προτιμήσεις τους ώστε να τους προσεγγίσουν. Σημαντικές πληροφορίες που ρίχνουν φως σε αιώνια ερωτήματα όπως σουβλάκι ή πίτσα, βουνό ή θάλασσα και πιτόγυρο ή σεξ πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Γιώργου Μπράτσου βρίσκουν απαντήσεις και μας ξεστραβώνουν. «Η σωστή προσέγγιση ειναι το παν. Δεν θέλεις να ενοχλήσεις αλλά απο την άλλη θες να γνωρίσεις το ίνδαλμά σου. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό απο το να γνωρίζεις αν ο πιλότος προτιμάει το πιτόγυρο ή το σεξ. Δεν θες να κάνεις λάθος. Πιστέψτε με ειναι πολύ σημαντικό.» δήλωσε ο Γιώργος Μπράτος σε ερώτηση δημοσιογράφου.  

Τέλος δεν εκρυψε το έντονο ενδιαφέρον μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο για το sequel του Wait a minute! Όπως μας αποκάλυψε μετά απο ιδιαίτερη πίεση το Wait two minutes είναι ήδη στα σκαριά ενώ υπάρχουν προτάσεις για το καθηλωτικό Wait three minutes KAI ΣΕ 3D!!!

Το σίγουρο ειναι ότι ακόμα και το καλοκαίρι....θα ακούμε φωνές!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Khaleesi Blogposts

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

End of Season Meeting

End of Season Meeting

Κετελαπόνγκο!!

Κετελαπόνγκο!!

El Taco Bueno!!!!

El Taco Bueno!!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Δευτεραθλητής vs Δευτεραθλητή

Δευτεραθλητής vs Δευτεραθλητή

Oριστικά και Εμφατικά!

Oριστικά και Εμφατικά!

Driver of the Day Brazilian GP

Driver of the Day Brazilian GP

Το θαύμα άργησε μια μέρα...

Το θαύμα άργησε μια μέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Round 15 Japanese GP 23.4.2018

Round 15 Japanese GP 23.4.2018

Round 14 Malaysian GP 2.4.2018

Round 14 Malaysian GP 2.4.2018

Some crazy shit moments - Malaysia 2018

Some crazy shit moments - Malaysia 2018

One or Two Moments - Singapore 2018

One or Two Moments - Singapore 2018