Σελίδα 1 από 1

GB

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 20, 2016 1:52 pm
από abrassard
Ένα σεταπ που με αποκοίμισε λόγο απόδοσης. Πολύ γρηγορώ αλλα τα έλιωνε τα λάστιχα.

Στο Q θα ήμουν δυνατός εν δεν είχα κάνει το λάθος με τα ελαστικό.(δεν είχα την επιλογή τον medium, αλλά soft) Με αποτέλεσμα να τρέξω το 2 Q με σκληρή γόμα.

Στα του αγώνα ήμουν ανταγωνιστικοτάτος για 5 γύρους ανά στιντ και μετά το χάος.

Βαρετός για εμένα αγώνας αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Μπράβο στον τεαμ ματε μου.

Re: GB

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 21, 2016 11:12 pm
από Ikaros_Nikos
Qual:BOTG (Λόγω Αυστρίας)

Race:7ος
Ξεκίνησα προτελευταίος και κέρδισα 2 θέσεις στη εκκίνηση. Αλλά μετά την Κ2 βρέθηκε από πίσω μου ο Σταύρος και μπροστά μου είχα τον Μάνο, δώσαμε ωραία μάχη για 2-3 γύρους (εκεί βλέποντας τον ρυθμό του Σταύρου λέω ΟΚ είναι σε άλλον αγώνα) και έριξα ρυθμό για να μην χάσω τα λάστιχα μιας και περίμενα κάποιοι από μπροστά να κάνουν 3pit. Και ενώ λέω θα κάνω ήρεμο αγώνα και ότι βγει.. ένα λαθάκι ο Κώστας και τον περνάμε με τον Μάνο, λαθάκι ο Μάνος και βρίσκομαι μπροστά του μάχη με τον Στέλιο και από πίσω να πιέζει ο Μάνος, περνάω το Στέλιο και πλησιάζω τον Αλεξ που κάνει το 1ο του pit. Εκεί λέω να χαλαρώσω λίγο άλλα ήρθε να μου κάνει παρέα ο Σπύρος, μάχη για 3 γύρους και κάνω το 1o pit.
Συνεχίζω τον αγώνα και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τις διαφορές
και με ποιους παλεύω (άκρη δεν έβγαλα) και βλέπω στους καθρέφτες δυο μονοθέσια Σπύρος κ Γαλανομάτης (χωρίς να ξέρω τι έγινε με τον Κώστα εκεί μπερδεύτηκα περισσότερο) άντε πάλι μάχη και μπαίνω για το 2ο pit. Οκ λέω πάω
για την 7 θέση, ο αγώνας όμως δεν έλεγε να τελειώσει και ο Σπύρος έχανε λόγω ελαστικών χρόνο και στους 2 τελευταίους γύρους τον πλησίασα αλλά δεν είχα την συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό για να κάνω κάτι παραπάνω και έμεινα 7ος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ειδικά στον Πολέμαρχο για την νίκη.
Μπράβο στον Αλεξ που ξέρω ότι είχε μεγάλο θέμα με την φθορά ελαστικών.

Γενικά απίστευτος αγώνας με μάχες για όλες τις θέσεις!!!!

Το προέβλεψε ο Λευτέρης... και μας το έλεγε....
Θα έχουμε και γ..... τους αγώνες!!!!