Σελίδα 1 από 1

ΙΤΑΛΙΑ

Δημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 13, 2018 10:18 am
από Nicolas Nicolaou
Δοκιμαστικά: 2ος!..μετά τις ποινές 4ος. Μεγάλη απογοήτευση τελευταία στιγμή να χάνω την pole για 11 χιλιοστά από τον Πολέμαρχο...Δεν πειράζει... Μόνο και μόνο που έφτασα στο σημείο να διεκδικώ και pole πλέον για εμένα είναι υπεραρκετό και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Αγώνας: 8ος. Όσο ευχαριστημένος είμαι με την απόδοση μου στα Q άλλο τόσο δυσαρεστημένος με την ψεσινή μου απόδοση στον αγώνα...έκανα αρκετά λάθη που μου κόστισαν πάρα πολύ...για κάποιο λόγο από την υπερένταση ίσως, είχα πραγματικά πρόβλημα με τα μάτια μου και θόλωναν και έχανα συνεχώς τα φρεναρίσματα μου... :lost . Είχα αρκετές μάχες με Σάκη και Αμπατζίδη μια τους περνούσα και μετά ερχόταν το λάθος και ξανάχαννα τις θέσεις...Τελικά τερμάτισα στην 8η θέση από διαφορές εγκαταλείψεις και συμβάντα.
Συχαρητήρια σε Κώστα και Ιορδάνη για το 1-2 πάλι. Τα λέμε Σιγκαπούρη!

Re: ΙΤΑΛΙΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 15, 2018 1:47 pm
από Ikaros_Nikos
Qual:3ος
Μετα από τις ποινές, 3-4 για εμάς με φοβερό χρόνο από τον Teammate και με αυτά που βλέπαμε στα practise από το μονοθέσιο υπολογίζαμε σε κάλους βαθμούς...

Race:5ος
Στην εκκίνηση κράτησα την 3η θέση και προσπάθησα να πιέσω αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά με την Renault.
Έχανα χρόνο, μάχες κ θέσεις από Γιώργο, Λευτέρη, και Ιορδάνη, είχα μεγαλύτερη φθορά πίσω και δεν μπόρεσα σε καμία περίπτωση να ακολουθήσω τον ρυθμό.
Στο 1ο και μοναδικό pit ακύρωσα το repair γιατί είχα μια διαφορά από τις πιο πίσω θέσεις και έτσι τερμάτισα 5ος μετά τις ατυχίες των McLaren κ ελάχιστα μπροστά από τον Βασίλη.

Πολλά μπράβο στη Ferrari για το 1-2, στο podium, και γενικά σε όλα τα παιδιά