Σελίδα 1 από 1

Κανονισμοί Κοινότητας F1aXion

Δημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 24, 2017 3:22 pm
από Fugitiv3R
1. Η F1aXion αποτελεί καθαρά ελληνική κοινότητα και η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι η ελληνική. Απαγορεύεται η χρήση greeklish. Ορθογραφικά λάθη ενδέχεται να διορθώνονται ή να επισημαίνονται μέσα στα πλαίσια της ενίσχυσης της ελληνικότητας της κοινότητας, χωρίς αυτό να αποτελεί προσπάθεια εντυπωσιασμού από τα μέλη της.

2. Ο σεβασμός είναι το βασικότερο στοιχείο της κοινότητας. Οποιαδήποτε μορφή ασεβούς συμπεριφοράς θα αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την κοινότητα, χωρίς να υπάρξει προειδοποίηση. Η ασεβής συμπεριφορά δεν περιορίζεται μόνο σε ότι αφορά το λεκτικό περιεχόμενο των δημοσιεύσεων αλλά και στην επικοινωνία των μελών μέσω Teamspeak αλλά και στην εν γένει παρουσία τους στον server.

3. Απαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων γραμμάτων τόσο στις δημοσιεύσεις, όσο και στα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούνται από τα μέλη της, καθώς χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σημαίνει ΦΩΝΑΖΩ και αποτελεί προσβλητική μορφή επικοινωνίας. Η χρήση κεφαλαίων γραμμάτων επιτρέπεται μόνο στους τίτλους των ενοτήτων.

4. Τα μέλη οφείλουν να παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις που γίνονται στο forum. Αδυναμία παρακολούθησής τους και άγνοια σημαντικών πληροφοριών ενδέχεται να αποτελέσουν λόγο αποκλεισμού από διαδικασίες ή ακόμα και από την ίδια την κοινότητα.

5. Η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει τόσο δημοσιεύσεις όσο και θέματα τα οποία δε συμβαδίζουν με το πνεύμα της κοινότητας καθώς και οτιδήποτε κρίνει ότι αποτελεί περιττή πληροφορία ή προσβλητική αναφορά μέσα στο forum.

6. Απαγορεύεται ρητά η αναφορά και η δημοσίευση οποιασδήποτε πληροφορίας έχει να κάνει με παράνομα αρχεία παιχνιδιών και όχι μόνο.

7. Η Διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από την Κοινότητα μέλη τα οποία έχουν εκδιωχθεί από άλλες κοινότητες/πρωταθλήματα, ελληνικά ή ξένα.

Re: Κανονισμοί Κοινότητας F1aXion

Δημοσιεύτηκε: Δευ Νοέμ 05, 2018 7:36 pm
από Fugitiv3R
Παρακαλώ να ενημερωθούν άπαντες για τους Κανονισμούς της Κοινότητας.

Εφιστώ την προσοχή στον Κανονισμό 2.