Barcelona

Κλειδωμένο
Vastzo
Δημοσιεύσεις: 49
Εγγραφή: Δευ Ιουν 17, 2013 10:34 pm
Τοποθεσία: Μονοδρυ Ευβοιας
Ηλικία: 39

Barcelona

Δημοσίευση από Vastzo » Τρί Δεκ 03, 2013 5:40 pm

[center]LAG...LAG...LAG με λίγο "Ποσειδώνα Νέων Πόρων"[/center]

Δύο εβδομάδων σχεδόν καθημερινό πράκτις πάλι πήγε στράφι. Δύο εβδομάδες εκμάθησης, δημιουργίας και οδηγικής απόλαυσης κατέληξαν σε ένα φιάσκο λόγο πόρων, μάλλον λόγο αδυναμίας εύρεσης πόρων. Ένα τέταρτο πριν τις επίσημες διαδικασίες το mod αποφάσισε να με τρολλάρει για τα καλά. Ενώ ήμουν εκτός PC και ενώ κανείς δεν "μπήκε" ή "βγήκε" από τον σέρβερ, όπως μου είπε ο Μανουσάκης, ξαφνικά "Το στοιχείο rFactor σταμάτησε να λειτουργεί.". Να πω εδώ ότι δεν είχα πρόβλημα ούτε στο επίσημο πράκτις ούτε και γενικώς στον σέρβερ και τις δύο αυτές εβδομάδες.

Από εκεί και έπειτα ανχώθηκα ότι μάλλον δεν θα τα καταφέρω στον αγώνα όπως και έγινε. Βέβαια κάπως με ηρέμησε η προτροπή του Σπύρου που ήρθε στο "κανάλι" για να μου πει να παρακαλάω αυτό να μην γίνει στον αγώνα οπότε έσκυψα το κεφάλι σαν καλός χριστιανός και άρχισα τις δεήσεις.

Μετά από όλα αυτά ήρθε ένα νερόβραστο Q που μετά βίας με έφερε στην 9η θέση. Πάμε λοιπόν για εκκίνηση με τις προσευχές στο θεό του LAG να συνεχίζονται αβέρτα. Καλή εκκίνηση για τα δεδομένα μου χωρίς κανένα LAG οπότε λέω η συμβουλή του Σπύρου έπιασε. Αλλά λογάριαζα χωρίς τους ΠΟΡΟΥΣ που ζητά το mod από μερικούς. Στην Κ1 λοιπόν ήρθαν οι πόροι και λάγκαραν το σύμπαν. Στρίβω σαν κότα για να μην εμποδίσω κανέναν και δεδομένης της κατάστασης αποφασίζω να μην αλλάξω γραμμή γιατί λόγο πόρων δεν ξέρω που είναι οι άλλοι. Στην Κ3 κάπως στρώνει η κατάσταση αλλά εγώ συνεχίζω να είμαι σαν κότα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνουν οι πόροι. Στην μέση της επόμενης ευθείας ήρθε ξανά το mod να μου ζητήσει πόρους, εγώ φώναζα ότι τους έδωσα όλους στην Κ1 αλλά αυτό τίποτα εκεί να ζητάει, του είπα ότι μου ζητάνε και το ΔΝΤ και η ΤΡΟΙΚΑ και ότι δίνω και σε αυτούς, αλλά το mod εκεί να μην ακούει τίποτα. Δεν έμενε τίποτα άλλο παρά μόνο πάλι προσευχή. Σκύβω πάλι το κεφάλι και αρχίζω αλλά δεν έγινε τίποτα. Έφτασα με τα χίλια ζόρια στην Κ4 και είδα ότι έχει χώρο στην εσωτερική και θα μείνω εκεί για να μην ενοχλήσω και κανένα. Να επιβιώσω ήθελα ο φουκαράς αλλά πάλι δεν κατάφερα κάτι. Ο Καραγιάννης άλλαξε γραμμή, δεν άκουσε την συμβουλή του Λευτέρη και τρακάραμε.

Για άλλη μια φορά εμπλοκή σε σύγκρουση. Κουράστηκα με τους πόρους και τις προσευχές. Βαρέθηκα κάθε φορά να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Τσαντίστηκα γιατί το mod με έχει πάρει με κακό μάτι και με κυνηγάει χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος. Βέβαια το rFacτor που είναι παλιό παιχνίδι και ζητάει πόρους από καινούρια PC δεν μου κάνει τα ίδια όταν παίζω άλλα mod π.χ. Historic (ρε τι θυμήθηκα τώρα?), DRM (πολύ δυνατό), Endurance (ρε λες?) Porsche GT3 (μακράν το καλύτερο) ακόμα και όταν ο σέρβερ είναι γεμάτος. Ούτε πόρους ζητάει ούτε τον "Ποσειδώνα Νέων Πόρων". Έτσι όπως πάει μάλλον θα ακυρώσω και την G-27 που είχα παραγγείλει στον Αη Βασίλη. Μάλλον κάνα joystick θα του πω να φέρει μπας και μάθω να πετάω στο ARMA 3 ή στο DAYZ.

Ραντεβού λοιπόν στο Μονακό χωρίς πράκτις (άλλωστε δεν έχω πόρους) και με καμιά 50αρια λίτρα λιγότερα στο ντεπόζιτο. Έχει περισσότερη πλάκα στην εκκίνηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vastzo την Τρί Δεκ 03, 2013 9:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
" Anyone can do straights , it's the turns where you see what you're made of " - Ken Kode

Migiagi

Δημοσίευση από Migiagi » Τρί Δεκ 03, 2013 8:17 pm

Καλός αγώνας με μάχες και προσπεράσματα. Στο Q ήρθε η pole ενώ δεν την περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Στην εκκίνηση βλέπω ότι συνεχίζω την σειρά από κακές εκκινήσεις και έχασα την 1η θέση από τον Κώστα, ανακτώντας την στον επόμενο γύρο. Ο υπόλοιπος αγώνας κύλησε χωρίς απρόοπτα, με καλές μάχες με τον Πολέμαρχο. Από ένα σημείο και μετά η διαφορά αυξήθηκε και ο τερματισμός ήρθε ήρεμα χωρίς συγκινήσεις.

Κρίμα για τον Βασίλη και ελπίζω να διορθωθούν τα "προβλήματα" γρήγορα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Sauber”