Οδηγίες για τον σχεδιασμό Skins

Συντονιστής: rF2 Admins

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
Silkman
Δημοσιεύσεις: 2622
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 06, 2013 8:18 pm
Τοποθεσία: Athens
Ηλικία: 41

Οδηγίες για τον σχεδιασμό Skins

Δημοσίευση από Silkman » Τετ Οκτ 02, 2019 10:54 pm

Η διαδικασία για την παράδοση των skins προς την διαχείριση θα διαρκέσει μέχρι και 15/10/2019

1.Τα αρχεία για τον σχεδιασμό του μονοθεσίου, της στολής και του κράνους του οδηγού θα τα βρείτε στο παρακάτω νήμα:
viewtopic.php?f=318&t=2114

2. Τα νούμερα πρέπει να είναι φανερά στο πλαϊνο μέρος καθώς και στο ρύγχος του μονοθεσίου όπως φαίνονται στο Template με μία ελάχιστη μετατόπιση από το σημείο που βρίσκονται ώστε να συμβαδίζει με το pattern του skin σας. Το νούμερο στο Halo δεν είναι υποχρεωτικό. Τα τελικά σας νούμερα φαίνονται στο παρακάτω νήμα:
viewtopic.php?f=350&t=2147

3. Τα skins ΔΕΝ πρέπει να έχουν κανένα χορηγό ή εταιρικό λογότυπο. Oι πιθανοί χορηγοί, εταιρείες που επιθυμούν οι οδηγοί να τοποθετηθούν στα μονοθέσια τους, ή πιθανές χορηγίες που θα διασφαλίσει η F1aXion θα τοποθετηθούν σε δεύτερο στάδιο από το τεχνικό τμήμα. Tις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί σχετικό σχεδιάγραμμα και κοστολόγια για την τοποθέτηση χορηγών στα μονοθέσια σας. Στο κάτωθι σχεδιάγραμμα παρατίθενται ενδεικτικά οι περιοχές που πιθανόν να χρησιμοποιηθούν για την εισαγωγή των χορηγών, ώστε να τις λάβετε υπόψιν σας κατά τον χρωματισμό των μονοθεσιών σας. Με πιο απλά λόγια να έχετε κατά νου κατά τον χρωματισμό των μονοθεσίων σας ότι στις συγκεκριμένες περιοχές οι χρωματισμοί μπορεί να επικαλυφθούν από σήματα χορηγών.
Εικόνα

4. Τα αρχεία πρέπει να παραδοθούν στο τεχνικό τμήμα υπό την μορφή .psd μέσω ΠΜ στο φόρουμ. Συνιστάται κάθε ομάδα να στείλει όλα τα αρχεία της μαζί.

5. Ομάδα που δεν θα παραδώσει Skins εντός της προθεσμίας ενδέχεται να μην πάρει έγκριση συμμετοχής για τον πρώτο αγώνα.

Σημειώσεις:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας ωστόσο πρέπει να τηρηθεί ο 4ος κανόνας. Προτείνουμε Photoshop ή Paint.net
All right!!... Τhey're on our left, they're on our right, they're in front of us, they're behind us... they can't get away this time!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Συμμετοχές”