Κανονισμοί

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Schumi
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 15, 2013 9:45 am
Τοποθεσία: Χωρα Των Θαυματων
Ηλικία: 5

Κανονισμοί

Δημοσίευση από Schumi » Τετ Δεκ 13, 2017 8:25 pm

[center]ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ GT3
[/center]

1.ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ

1.1 Για τη διασφάλιση της συμμετοχής σας στους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος ο εξοπλισμός σας (pc, ταχύτητα σύνδεσης,τιμονιέρα), η εγκατάσταση του παιχνιδιού και των Mod, θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατά με τις απαιτήσεις του επίσημου Server της F1aXion. Συνδέσεις οδηγών που παρουσιάζουν αδυναμία διατήρησης 60fps και με υψηλό ping δεν θα επιτρέπεται να συμμετάσχουν.

1.2 Παρουσιαζόμαστε στον server ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το αμάξι που μας έχει ανατεθεί και με το πλήρες ονοματεπώνυμό μας.

1.3 Κατά τις επίσημες διαδικασίες δεν χρησιμοποιούμε το παράθυρο διαλόγου (chat box). Το πρωτάθλημα χρησιμοποιεί ειδικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας (Teamspeak 3) και όλες οι εντολές, παρατηρήσεις, οδηγίες δίνονται AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω αυτού. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της αρμοδίου επιτροπής της F1aXion να μην επιτρέψει την συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε αγωνιστική διαδικασία εάν δεν κάνετε χρήση του TeamSpeak.

1.4 Τα ομαδικά practice sessions (επίσημα δοκιμαστικά) που διοργανώνονται ανά χρονικές περιόδους αποσκοπούν στην εκμάθηση βασικών διαδικασιών, στην εξάσκηση της ασφαλούς οδήγησης, στην εκμάθηση του οδηγικού στυλ άλλων οδηγών, στη βελτίωση των οδηγικών ικανοτήτων μας και στην ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών. Εν ολίγοις τα Practice sessions που διοργανώνει η F1aXion έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και η συμμετοχή σας σε αυτά κρίνεται απαραίτητη.

2.ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗ

2.1 To πρωτάθλημα της F1aXion είναι υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων. Το πλέον σημαντικό για τα μέλη της δεν είναι η νίκη αλλά η ασφαλής οδήγηση. Καθ’ όλη την διάρκεια των επίσημων διαδικασιών όλοι οι οδηγοί πρέπει να οδηγούν με ασφάλεια στην πίστα και δεν θα πρέπει να θέτουν σε καμία περίπτωση σε κίνδυνο τα αμάξια γύρω τους. Στην περίπτωση που κριθεί ότι το οδηγικό σας επίπεδο δεν είναι επαρκές για την τήρηση των ανωτέρω, δεν θα σας επιτραπεί η συμμετοχή σας στο πρωτάθλημα.

2.2 Χρησιμοποιούμε τους καθρέπτες μας. Σε περίπτωση που δεν σας διευκολύνει η χρήση του καθρέπτη , ενεργοποιήστε τους πρόσθετους καθρέπτες στο HUD. (F11)

2.3 Στην περίπτωση εξόδου του αμαξιού μας εκτός πίστας, υποχρεούμαστε η επαναφορά μας στην πίστα να γίνεται με ασφαλή τρόπο.

2.4 Ο αγώνας δεν τελειώνει στον πρώτο γύρο. Η μανία για προσπέραση στους πρώτους γύρους οδηγεί συχνά σε επιπόλαια λάθη.

2.5 Να θυμάστε ότι οι πιο αργοί οδηγοί δεν αποτελούν κατώτερη "κάστα" αγωνιζομένων. Σεβαστείτε το δικαίωμα τους να αγωνίζονται εφόσον τηρούν τους κανόνες και οδηγούν με ασφάλεια. Έχουν δικαίωμα να αμυνθούν της θέσης τους και σε καμία περίπτωση δεν νοείται απαίτηση από τους γρήγορους να κάνουν οι αργοί στην άκρη.

3.PENALTY POINTS SYSTEM

3.1 Κατά την έναρξη του πρωταθλήματος κάθε οδηγός ομάδας πιστώνεται με 12 Points στο λογαριασμό του. Τα Points του κάθε οδηγού θα μειώνονται κατά την επιβολή ποινών που επιβάλλονται στον οδηγό στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

3.2 Η μειωση των Points έχει ως εξής:
- Παρατήρηση οδηγεί σε αφαίρεση 1 point.
- 30 Δευτερόλεπτα στο τελικό αποτέλεσμα οδηγεί σε αφαίρεση 2 points.
- 60 Δευτερόλεπτα στο τελικό αποτέλεσμα οδηγεί σε αφαίρεση 4 points.

3.3 Περαιτέρω ποινές:
- Οδηγός μετα την επιβολή 8 πόντων ποινής (4 υπολοιπόμενοι πόντοι) θα δέχεται ποινή αποκλεισμού απο το QUALIFY.
- Οδηγός μετα την επιβολή 12 πόντων ποινής (0 υπολοιπόμενοι πόντοι) θα δέχεται ποινή αποκλεισμού απο το RACE.
- Οδηγός που μετά τον μηδενισμό των πόντων του δεχτεί ακόμη 3 πόντους ποινής ( -3 υπολοιπόμενοι ποντοι ) θα δέχεται ποινή αποκλεισμού απο το RACE και επανεξέταση της συμμετοχής του. Σε περίπτωση που του επιτραπεί να λάβει μέρος επαναλαμβάνεται αυτός ο κανόνας.

4.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

4.1 Ώρα έναρξης των διαδικασιών θα είναι:
- 21:30 Qualify διάρκειας 10 λεπτών και
- 21:45 Race διάρκειας 60 λεπτών +1 γύρος

4.2 Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν θα ονομάζεται Special Endurance Race. H διαφορα του θα είναι ότι η διάρκεια του αγώνα αυξάνεται απο τα 60 λεπτά στα 90 λεπτά +1 γύρος.
- 21:30 Qualify διάρκειας 20 λεπτών και
- 21:45 Race διάρκειας 90 λεπτών +1 γύρος με υποχρεωτικό pit μεταξύ 35ο έως 55ο λεπτό του αγώνα.

4.3 Κατά τη διάρκεια του Qualify επιτρέπεται η χρήση ESC πραγματοποιώντας το σε ασφαλές μέρος και η διεξαγωγή νέου γύρου.

4.4 Παραχωρήστε προτεραιότητα στα αμάξια που βρίσκονται σε Hotlap. Δυστυχώς στο Qualify δεν υπάρχει η ένδειξη Μπλε σημαίας.

4.5 Κατά τη διάρκεια του αγώνα ειναι υποχρεωτική η διεξαγωγή ενός (1) τουλάχιστον Pit Stop μεσα στο προκαθορισμένο χρόνο και όσα θέλετε εκτός αυτού. To pitlane για το προκαθορισμένο πιτ θ' ανοίγει απο το 25ο λεπτό έως το 35ο λεπτό του αγώνα (35o με 45ο λεπτό στο Special). Αποτυχία διεξαγωγής Pit Stop μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο θα επιφέρει αυτόματα αποκλεισμό (Μαύρη Σημαία) απο το παιχνίδι.

4.6 Βαθμολογούνται όλοι οι οδηγοί εφόσον έχουν συμπληρώσει το 90% της διάρκειας του αγώνα. Το σύστημα βαθμολογίας εχει ως εξής:
 • 1ος=25
 • 2ος=23
 • 3ος=22
 • 4ος=21
 • 5ος=20
 • 6ος=19
 • 7ος=18
 • 8ος=17
 • 9ος=16
 • 10ος=15
 • 11ος=14
 • 12ος=13
 • 13ος=12
 • 14ος=11
 • 15ος=10
 • 16ος=9
 • 17ος=8
 • 18ος=7
 • 19ος=6
 • 20ος=5
 • 21ος=4
 • 22ος=3
 • 23ος=2
 • 24ος=1
4.7 Σημαίες και λειτουργία τους:
- Μπλέ = Το αμάξι που σας πλησιάζει πρόκειται να σας ρίξει γύρο, επιτρέψτε του να περάσει.
- Κίτρινη = Προσοχή! Απαγορεύονται τα προσπεράσματα.
- Λευκη = Τελευταίος γύρος.
- Μαύρο-Λευκό = Άκυρος γύρος/προειδοποίηση αποκλεισμού.
- Μαύρη = Αποκλεισμός από τον αγώνα.

5.ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

5.1 Το πρωτάθλημα του GT3 θα έχει 8 ομάδες, αποτελούμενες απο το ελάχιστο 2 οδηγούς και μέγιστο 3, Pit Managers και Test Drivers.

Οι ομαδεις ειναι:
 • Audi R8
 • BMW Z4
 • Ferrari 488
 • Lamborghini Huracan
 • McLaren 650S
 • Mercedes AMG
 • Nissan GT-R
 • Porsche 911
* Ολες οι ομάδες είναι κατηγορίας GT3 αλλά η καθεμία έχει την δικιά της δυναμική. (διαφορετικά physics όλα Official του Assetto)

5.2 H επιλογή ομάδας την 1η σεζόν θα γίνει με χρονικά κριτίρια. Ανάλογα με το πόσο νωρίς αποσταλεί PM στη διαχείριση θα φτιαχτεί και η λίστα επιλογής ομάδας. Κατά την επιλογή θα πρέπει ΟΛΕΣ οι ομάδες να έχουν τουλάχιστον 2 οδηγούς για να επιτραπεί σε κάποια να μπει 3ος. Οδηγός που θα θέλει να πάει σε συγκεκριμένη ομάδα που θα έχει ήδη 2 οδηγους αλλα δεν θα έχουν συμπληρωθεί οι 2 σε όλες θα μπορεί να παραχωρεί τη θέση του αλλά θα επιλέγει ξανά τελευταίος στη λίστα.

5.3 Πρωταθλητής οδηγών δεν υπάρχει, υπάρχουν Πρωταθλητές! Πρωταθλητές οδηγοί θα είναι οι 2-3 οδηγοί που θα φέρουν την ομαδα τους στην κορυφή κερδίζοντας ουσιαστικά και τα 2 πρωταθλήματα.

5.4 Η βαθμολογία των οδηγών θα υπάρχει αλλά θα χρησιμεύσει μόνο για να καθοριστεί η σειρά επιλογής ομάδας για την επόμενη σεζόν. Οι πρωταθλητές έχουν δικαίωμα επιλογής ομάδας πρώτοι και η σειρά μεταξύ τους θα καθοριστεί ανάλογα με τους προσωπικούς τους βαθμούς.

5.5 Συνεχόμενες απουσίες των οδηγών από τα δρώμενα της F1aXion μπορεί να επιφέρουν την αυτόματη αντικατάστασή τους από άλλον οδηγό χωρίς προειδοποίηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Schumi την Σάβ Δεκ 16, 2017 11:11 am, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Schumi
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 15, 2013 9:45 am
Τοποθεσία: Χωρα Των Θαυματων
Ηλικία: 5

Δημοσίευση από Schumi » Πέμ Δεκ 14, 2017 4:28 pm

[center]ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ[/center]

6.ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

6.1 Τα βοηθήματα ειναι:
- ABS = Factory
- TC = Factory
- Stabilty Aid = Off
- Tyre Blankets = On

7.ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

7.1 Είναι στην διακριτική ευχέρεια των Αγωνοδικών να επιβάλλει οποιαδήποτε ποινή εφόσον το κρίνουν απαραίτητο.

7.2 Καθόλη τη διάρκεια των επίσημων διαδικασιών (Qualifying και Race) κατά την έξοδο από το γκαράζ της ομάδας σας να παραχωρείτε προτεραιότητα στα διερχόμενα του pitlane αμάξια.

7.3Απαγορεύεται το προσπέρασμα εντός του pit lane, καθώς και η κατά τη βούλησή σας στάση ή/και στάθμευση του αμαξιού σας σε οποιοδήποτε σημείο της πίστας (πλην του γκαράζ της ομάδας σας στα pit) καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

7.4 Το πέρασμα ενός ή παραπάνω τροχών (ολόκληρος ο τροχός) από τη διαχωριστική γραμμή που οριοθετεί την έξοδο των pit, θα επιφέρει την ποινή της Παρατήρησης και αφαίρεσης 1 πόντου για το Qualify και Race. Για κάθε επιπλέον ίδια παράβαση η ποινή συναθροίζεται.

7.5 Σε περίπτωση εξόδου του αμαξιού σας εκτός πίστας και σε όλες τις επίσημες περιόδους (Qualifying, Race), υποχρεούστε να παραχωρείτε προτεραιότητα στα διερχόμενα αμάξια και η επαναφορά σας να γίνεται με ασφάλεια.

8.QUALIFYING

8.1 Η έναρξη του Qualify είναι άμεση και οδηγοί υποχρεούνται να κάνουν τον εισαγωγικό γύρο (outlap), όσους χρονομετρημένους γύρους επιθυμούν (hotlaps), με όσα καύσιμα επιθυμούν αλλά τους επιτρέπεται η χρήση του ESC και η διεξαγωγή νέου γύρου.

8.2 Οδηγός που βρεθεί να παρεμποδίζει μονοθέσιο που βρίσκεται σε Hotlap, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε Outlap, θα τιμωρείται κατα περίπτωση.

8.3 Απαγορεύεται η έξοδος και των 4 τροχών του αμαξιού εκτός των ορίων της πίστας. Οι χρόνοι οδηγών που παραβιάζουν τον κανόνα αυτόν ακυρώνονται αυτόματα από το παιχνίδι.

8.4 Σε περίπτωση Disconnect ή "κρασαρισματος" σας επιτρέπεται η επανασύνδεση σας στον server και η διεξαγωγή γύρων εφόσων προλαβαινεται.

9.RACE

9.1 Με τη μετάβαση στον αγώνα οι οδηγοί έχουν 2 λεπτα για να πατήσουν Race.

9.2 Η εκκίνηση είναι Standing Start χωρίς Formation Lap.

9.3 To Jump Start τιμωρέιται αυτόματα με Drive Through.

9.4 Προσπέραση υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας τιμωρέιται αυτόματα από το παιχνίδι με μαύρη σημαία.

9.5 Προσπέραση κάνοντας χρήση χώρου εκτός της οριοθετημένης πίστας για την απόκτηση πλεονεκτήματος έναντι άλλου αμαξιού κρίνεται αντικανονική και ο ωφελημένος οδηγός οφείλει να παραχωρήσει την θέση του άμεσα.Παράβαση αυτού του κανόνα θα τιμωρείται με 30 δευτερόλεπτα και αφαίρεση 2 ποντων.

9.6 Αμάξια που βρίσκονται υπό το καθεστώς μπλε σημαίας (out lapped) υποχρεούνται να εγκαταλείψουν την αγωνιστική γραμμή το συντομότερο δυνατόν και να επιτρέψουν με ασφάλεια τη διέλευση των αμαξιών που τους 'ρίχνουν' γύρο, εφόσον αυτά βρίσκονται σε προφανή θέση για προσπέραση. Παράβαση αυτου του κανόνα τιμωρείται αυτόματα απο το παιχνίδι με Μαυρη σημαία. Σε περίπτωση αναφοράς λόγω υπερβολικής καθυστέρησης (όταν το παιχνίδι δεν προλάβει να δώσει την ποινή) επιβάλλεται ποινή 30 δευτερολέπτων και 2 πόντοι ποινής.

9.7 Κατά την προσπάθεια υπεράσπισης της θέσης σας από αμάξι που βρίσκεται σε προφανή θέση για να σας προσπεράσει, απαγορεύεται η διπλή αλλαγή γραμμής.

9.8 Η επαναλαμβανόμενη έξοδος και των 4 τροχών του αμαξιού εκτός ορίων της πίστας κατά τη διάρκεια του αγώνα απαγορεύεται. Παράβαση του θα τιμωρείται κατά περίπτωση εφόσον αυτό αναφερθεί στους αγωνοδίκες.

9.9 Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, που σηματοδοτείται από την καρό σημαία επιτρέπεται η χρήση του ESC.

9.10 Εάν ένας αγώνας διακοπεί και έχουν ολοκληρωθεί λιγότερο των 5 λεπτών αυτού, γίνεται επανεκκίνηση με βάση την κατάταξη του Qualifying. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επανεκκίνηση ο αγώνας δύναται να μετατεθεί ή να ακυρωθεί χωρίς να αποδοθούν βαθμοί.

9.11 Σε περίπτωση διακοπής αγώνα πριν την ολοκλήρωση του 40% της ολικής διάρκειάς του, δίνονται οι μισοί βαθμοί.

9.12 Σε περίπτωση Disconnect ή "κρασαρισματος" σας επιτρέπεται η επανασύνδεση σας στον server έως το σημείο της εκκίνησης. (Στα 2 λεπτα της αναμονής)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Schumi την Σάβ Δεκ 16, 2017 11:14 am, έχει επεξεργασθεί 11 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Schumi
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 15, 2013 9:45 am
Τοποθεσία: Χωρα Των Θαυματων
Ηλικία: 5

Δημοσίευση από Schumi » Πέμ Δεκ 14, 2017 6:11 pm

[center]ΚΑΝΟΝΕΣ GT3 RRC[/center]

10.ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ

10.1 Ως συμβάν θεωρείται όχι μόνο η επαφή ανάμεσα σε δύο αμάξια, αλλά και οποιαδήποτε ενέργεια ενός αμαξιού επηρεάζει άλλον οδηγό/οδηγούς ή το αποτέλεσμα του αγώνα.

10.2 Οι οδηγοί μπορούν να καταγγέλλουν περιστατικά που αφορούν μπλε σημαίες, αντικανονικές προσπεράσεις ή αντικανονικές μεθόδους άμυνας οδηγού, καθώς και οποιαδήποτε παράβαση του συνόλου των Κανονισμών υποπέσει στην αντίληψή τους.

10.3 Κάθε συμβάν που επιθυμεί εμπλεκόμενος οδηγός ν' αναφέρει στην GT3 RRC και κάθε παραβίαση των αγωνιστικών κανονισμών που επιθυμεί οδηγός ν' αναφέρει στην GT3 RRC, θα το αποστέλλει με PM (Personal Message στο φόρουμ ) στην ομάδα αγωνοδικών του GT3 και ΟΧΙ με ποστ στο φόρουμ σε οποιοδήποτε τόπικ ή μέσω άλλου τρόπου. Η αναφορά θα πρέπει να γίνεται εντός 24 ωρών μετά το πέρας του αγώνα και το PM σας θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνει τα κάτωθι στοιχεία:

- Το GP όπου έλαβε χώρα το συμβάν.
- Την χρονική στιγμή/ές που έλαβε χώρα το συμβάν.
- Τους εμπλεκόμενους οδηγούς ή την παραβίαση Αγωνιστικού Κανονισμού (π.χ. διάσχιση λευκής γραμμής στην έξοδο των πιτ).
- Την γνώμη σας για το συμβάν.

* Σε περίπτωση αναφοράς συμβάντος ή παραβίασης κανονισμού έπειτα από την προθεσμία υποβολής των, η GT3 RRC διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει ή να απορρίψει την εν λόγω καταγγελία.

10.4 Κατόπιν της λήξης προθεσμίας αναφοράς συμβάντων, οι αγωνοδίκες ανακοινώνουν τα προς εξέταση συμβάντα στο σχετικό τόπικ του φόρουμ προς ενημέρωση όλων και ακολουθεί η διαδικασία εκδίκασής τους από τους αγωνοδίκες. Είναι στην διακριτική ευχέρεια των αγωνοδικών κατά τη διαδικασία εκδίκασης των συμβάντων να επικοινωνήσουν με τους εμπλεκόμενους για την παροχή περαιτέρω πληροφοριών ή και να καλέσουν σε ακρόαση τους εμπλεκομένους στο TeamSpeak.

10.5 Κατόπιν της εκδίκασης των ανωτέρω, θα ανακοινώνονται οι ποινές στο σχετικό τόπικ του φόρουμ το αργότερο 24 ώρες πριν από το επερχόμενο GP. Οι ανακοινώσεις των ποινών μπορούν να γίνουν τμηματικά.

10.6 Σε περίπτωση που οδηγός, κατά τη διάρκεια του αγώνα συνειδητοποιήσει ότι πάτησε κατά την έξοδο από τα pit την λευκή γραμμή, δύναται να εκτελέσει άμεσα την ποινή του Drive Through και να απαλλαχθεί από αφαίρεση 1 ποντου που κανονικά θα επέφερε η συγκεκριμένη ποινή. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει απαραίτητα να δηλώσει την ενέργειά του αυτή στους αγωνοδίκες μετά το πέρας του αγώνα.

10.7 Σε οποιαδήποτε περίπτωση οδηγός επιδείξει fair play αυτό λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

10.8 Είναι στην διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής Κανόνων και Κανονισμών (GT3 RRC) να επιβάλλει οποιαδήποτε ποινή οποτεδήποτε, εάν κάποιος οδηγός ή ομάδα βρεθεί να έχει κάνει οποιαδήποτε παράβαση των αγωνιστικών κανονισμών και γενικών κανόνων.

10.9 Το GT3 RRC θ' αποτελείται απο 2 σταθερά μέλη και 2 που θα εναλλάσονται σε κάθε αγώνα. Ένας απο τη διαχείριση του GT3, ένας εθελοντής και 2 άτομα τα οποία θα επιλέγονται πριν τον αγώνα και η αρμοδιότητα τους θα είναι μόνο να βοηθάνε στην εκδίκαση των συμβάντων. Αδυναμία συμμετοχής χωρίς λόγο θα τιμωρείται με Παρατήρηση και 1 πόντο ποινής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού πάτε στην κατηγορία Options->Genarals και κάνεται το Max Race replay to autosave και Max Qualifying replay to autosave σε 10!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ#2: Μετά το πέρας του αγώνα πάτε στo κεντρικό μενού του παιχνιδιού στην κατηγορία Replays->View Autosaved, επιλέγεται τα replay του εκάστοτε αγώνα και τα κάνετε Save Selected.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Schumi την Κυρ Δεκ 17, 2017 5:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Schumi
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 15, 2013 9:45 am
Τοποθεσία: Χωρα Των Θαυματων
Ηλικία: 5

Δημοσίευση από Schumi » Τετ Ιαν 03, 2018 10:31 pm

Αννανεώθηκαν οι 1.1 και 3.2

Άβαταρ μέλους
Schumi
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 15, 2013 9:45 am
Τοποθεσία: Χωρα Των Θαυματων
Ηλικία: 5

Δημοσίευση από Schumi » Πέμ Ιαν 18, 2018 4:34 pm

Αννανεώθηκε ο 4.6. Μια λεπτομέρια που έλειπε απο του κανόνες ...

Άβαταρ μέλους
Schumi
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 15, 2013 9:45 am
Τοποθεσία: Χωρα Των Θαυματων
Ηλικία: 5

Δημοσίευση από Schumi » Δευ Φεβ 26, 2018 12:12 am

Προσθήκη του 9.13!

Άβαταρ μέλους
Schumi
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: Σάβ Ιουν 15, 2013 9:45 am
Τοποθεσία: Χωρα Των Θαυματων
Ηλικία: 5

Δημοσίευση από Schumi » Κυρ Απρ 01, 2018 9:55 pm

Αννανεώθηκε ο 4.2 με πληροφορίες για τον Endurance αγωνα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα GT3”