Όποιος το βράδυ περπατεί....

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ.....Ευχαριστουμε που προτιμήσατε την Singapore Airlines για το ταξίδι σας! Ο κυβερνήτης και το πλήρωμα σας εύχονται μια ευχάριστη διαμονή και σας υπενθυμίζουν: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, οι τσίχλες (οποιασδήποτε γεύσης), το μάσημά τους και το φτύσιμο αυτών, απαγορεύεται το φτύσιμο γενικότερα, το τάισμα περιστεριών, το πέταγμα χαρταετού σε δημόσιους χώρους, τα τραγούδια με άσεμνους στίχους, απαγορεύεται να κυκλοφορείτε γυμνοί σπίτι σας και επίσης απαγορεύεται να ξεχάσετε να τραβήξετε το καζανάκι σε δημόσια τουαλέτα!! Όλα τα παραπάνω μπορούν να σας αποφέρουν πρόστιμο αξίας έως και 5.000$. Σας ευχόμαστε να απολαύσετε την διαμονή σας στην χώρα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!! (Υ.Γ: Όντως απαγορεύονται όλα τα παραπάνω σε περίπτωση που νομίζετε ότι κάνω χιούμορ και πάτε να το παίξετε μάγκες...)

κ.κ. Μουζαίδης, Μιτζάλης Ζαλογιάννης, Πλακαλής και Μουντζουγιάννης....Δηλαδή ο ΤΑΥΡΟΣ!!!!! Γενικώς επικρατεί μια εκνευριστική στασιμότητα σήμερα για εσάς, με διάφορες καταστάσεις να στέκονται εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων σας. Οπλίστείτε λοιόν με υπομονή και βάλτε μια τάξη στα πράγματα για να τα καταφέρετε. Γενικώς προβλέπω έναν πολύ ασταθή αγώνα απο πλευράς σου και γενικώς η τάση που έχεις να ορμάς σε ότι κόκκινο βλέπεις δεν θα σου βγει σε καλό! Τώρα κόκκινο φανάρι θα είναι αυτό...κόκκινο μονοθέσιο...κόκκινη στολή θα δείξει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. Θέση όχι πολύ καλή...πολλά νεύρα βρε παιδάκι μου....

κ.κ. Αθανασιάδης και Μανουσάκης....Δηλαδή ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!!! Σήμερα η μέρα σας ευνοεί αστρολογικά και όλα θα σας πάνε μια χαρά καθώς θα έχετε μια άριστη συνεργασία με αποτέλεσμα έναν πάρα πολύ καλό αγώνα. Το πρόγραμμα που ακολουθείτε και οι ώρες προπονήσεων αποδίδουν και δράττετε τους καρπούς των κόπων σας (πωωωω τι είπα η αστρολόγος πάλι!!) Γενικώς το βάθρο θα το πατήσετε και μάλλον από ότι φαίνεται το κλίμα της Σιγκαπούρης σας σηκώνει μια χαρά!! Προσοχή στους έξαλλους πανηγυρισμούς. Πιθανόν να χρειαστεί να πληρώσετε κάποιου είδος πρόστιμο εάν ξεφύγετε.

κ.κ. Νικολάου, Αδάμος και Βάντσης....Δηλαδή ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ!!!!! Η Βοήθεια που θα λάβετε απο συνεργάτες σας σήμερα θα ειναι σημαντική και θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ο αγώνας σας φαίνεται καλός και η απόδοσή σας πάει απο το καλό στο καλύτερο! Θαμπώστε τους αποστειρωμένοι μου Παρθένοι και κάντε για ακόμα μια φορά μια καλή εμφάνιση. Προσοχή σε στρατηγικές που μπορεί να σας μπερδέψουν. Μην προβληματιστείτε  και συνεχίστε απτόητοι των αγώνα σας. Η θέση που θα καταλάβετε προβλέπεται εξαιρετική. Μην σας πω και Driver of the Day…

κ. Αξιώτης....Δηλαδή ο ΖΥΓΟΣ!!!!! Βρε τι αέρας....Τι μπρίο....τι αποφασιστικότητα....τι ρημαδοσκόταδο επικρατείς την πίστα!!!! Όλα αυτά ειναι άκρως ευνοικά για εσάς σήμερα με μερικές ομως σημειώσεις: Εχετε πάρα πολλές πιθανότητες να κάνετε έναν απο τους καλύτερους αγώνες σας ΑΝ: Δεν εκνευριστείτε, δεν απογοητευτείτε και κρατήσετε την στρατηγική σας μέχρι τέλους ακόμα και αν στην αρχή φαίνεται να μην αποδίδει. Τα άστρα θα σας ανταμείψουν. Σήμερα και για λίγες εμφανίσεις ακόμα στο ζώδιό σας όλα ειναι ευνοικά! Προσοχή σε υπερβολική σιγουριά. Η θέσης σας? The Talk of the town!!

κ.κ Παπαδημητρίου και Χατζαλιώτης.....Δηλαδή ο Σκορπιός!!!!! Αγαπημένοι μου κατα φαντασίαν διωκόμενοι...σήμερα έχετε υπολογίσει τα πάντα! Με το που σβήσει το πέμπτο κόκκινο φως θα καταφθάσετε με μια τρελή φόρμα, με μαλλί τρελλού επιστήμονα και με μια τρελή ιδέα: "βρε παιδιά, γιατί να τρέξουμε ευθεία; Ας κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να τρέξουμε με την όπισθεν.. Ή σε ζιγκ-ζαγκ. Μπορούμε επίσης να τρέξουμε μερικά μέτρα μείον. Έ;;; Τι λέτε; Ας το συζητήσουμε βρε παιδιά. Που πάτε ρε;;;; Κανείς δεν με καταλαβαίνει..." Μην ανησυχείς αγαπημένε μου Σκορπιέ....όλοι θα μετανιώσουν που δεν ακολούθησαν τις ιδέες σου όταν θα σε δουν να ανεβαίνεις βάθρο!! Χα!

κ.κ Κόντος....Δηλαδή ο ΤΟΞΟΤΗΣ!!!!! Μα τι χάλια διάθεση ειναι αυτή σήμερα ρε παιδιά? Τι απαισιοδοξία και κατεβασμένα μούτρα ειναι αυτά? Με αυτή την διάθεση σήμερα ο αγώνας προβλέπεται λίγο δύσκολος για εσάς. Ίσως δεν σας βγούνε κάποια πράγματα, ίσως σας δυσκολέψει οδηγικά, ίσως τα φώτα στην πίστα σας δείχνουν χλωμούς. Προσοχή στην πίστα καθώς όλη αυτή η διάθεση μπορεί να σας κάνει λίγο απρόσεκτους!! Η θέση σας δεν βλεπω να ειναι και απο τις καλύτερες που έχετε πάρει....δυστυχώς.

κ.κ. Καραλής και Γιούργαλης....Δηλαδή ο ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ!!!!! Τα άστρα ειναι με το μέρος σας σήμερα. Καλός αγώνας, καλές αποφάσεις και οδήγηση βγαλμένη απο το εγχειρίδιο με τίτλο «Οδηγήστε με επιτυχία στον τερματισμό στην πίστα της Σιγκαπούρης». Το πηχτό σκοτάδι που καλύπτει την πίστα σου πάει. Στρατηγικές θα σε ευνοήσουν καθώς και συνεργασίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Ενα μικροσκοπικό συννεφάκι μόνο ειναι η ανυπομονησία σας που μπορεί να σας στερήσει θέσεις. Μην βιαστείτε και απολαύστε το...η θέση σας? ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ!!!

κος Ντούλιας....Δηλαδή ο ΙΧΘΥΣ!!!!!  Καλέ εσείς σήμερα είστε πλυμμηρισμένοι απο θετικά συναισθήματα. Είστε η Σοφη Πασχάλη της F1aXion!! Στον αγώνα σήμερα εχετε πολύ θετικές επιρροές και φαίνεται να αποζημιώνεστε για παρελθοντικές κακές εμφανίσεις. Σήμερα προβλέπω έναν πάρα πολύ καλό αγώνα που θα σας κάνει να βρείτε την χαμένη σας πιθανώς αυτοπεποίθηση. Πολύ καλη οδήγηση και αποφάσεις που θα σας αποφέρουν ίσως και την καλύτερη θέση που έχετε πάρει μέχρι σήμερα!!! Μπράβο ψαρομεζέδες μου!! Το αξίζετε!!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Khaleesi Blogposts

Stunner αναφωνει η Καγιά για μονοθέσιο της F1axion!!

Stunner αναφωνει η Καγιά για μονοθέσιο της F1axion!!

Λευτέρης Αξιώτης...As real as it gets!

Λευτέρης Αξιώτης...As real as it gets!

Tequila Sunrise....

Tequila Sunrise....

Όποιος το βράδυ περπατεί....

Όποιος το βράδυ περπατεί....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

When Things Dont Go As Planned...

When Things Dont Go As Planned...

Γινόμαστε Καλύτεροι!

Γινόμαστε Καλύτεροι!

3ς αγώνες, 3η θέση...

3ς αγώνες, 3η θέση...

Γεμάτη απόδοση, άδεια χρονιά!

Γεμάτη απόδοση, άδεια χρονιά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Round 14 Mexico 2020

Round 14 Mexico 2020

Round 13 Suzuka 2020

Round 13 Suzuka 2020

Round 12 Singapore 2020

Round 12 Singapore 2020

Round 11 Italy 2020

Round 11 Italy 2020