Tequila Sunrise....

ΜΕΞΙΚΟ!!!.....Η χώρα που ευχαρίστως θα σε φιλοξενήσει αν παίζεις στο Prison Break...η χώρα που έχει 68 επίσημες γλώσσες...η χώρα που μας χάρισε το τσίλι, το καλαμπόκι, την σοκολάτα και την pizza Mexicana,  η χώρα που φιλοξενεί την μεγαλύτερη πυραμίδα του κόσμου (όχι δεν ειναι η Αίγυπτος) και η χώρα που αν την επισκεφθείς ως τουρίστας το πιθανότερο σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία είναι να σκοτωθείς. Τι ωραία....εκεί πάνε να τρέξουν οι οδηγοί μου... Παιδιά να μετρηθουμε όλοι πριν φύγετε!!!!

 

κ. Κωνσταντινίδηθ....Δηλαδή ο ΚΡΙΟΘ!!!!! Favoritos Κριάρι...Los νεύρα θου ειναι κοτσίδεθ! Λίγο atencion δεν θα ήταν κακό. Ο raza θου προβλέπεται bueno αν και οι απροθεξίεθ θου μπορεί να θου κοθτίθουν grados!!! Το καρτέλ ναρκωτικών Juarez είναι θτην πρώτη θειρά και θε ζητωκραυγάζει!!!

κ.κ. Μουζαίδηθ, Μιτζάληθ, Ζαλογιάννηθ, Πλακαλήθ και Μουντζούγιαννηθ....Δηλαδή ο ΤΑΥΡΟΘ!!!!! Hola Ταυράκια μου!! Θήμερα ο αγών θου θα ειναι muy bueno και θα θε γεμίθει satisfacción!! Η Θέθη που θα καταλάβειθ θα ειναι απο τις πιο bien!!! Η Σάλμα Χάγιεκ θτη πρώτη θειρά θε ποθεί!!

κ. Παπαρινόπουλοθ....Δηλαδή ο ΔΙΔΥΜΟΘ!!!!! Βrillante Διδυμάκι μου!! Θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου! Θου και πάλι Θου! Δε θέλω να το πω αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...Λίγο η υγραθία θτο Μεχικο λίγο η τεκίλα δεν το βλέπω να πηγαίνειθ καλά. Εντάκθει ομωθ  ο Javier Bardem θα σου δώθει παθτίλια για τον πόνο θου!

κ.κ. Αθανασιάδηθ και Μανουσάκηθ....Δηλαδή ο ΚΑΡΚΙΝΟΘ!!!!! Βuenos días Καρκινούμπες μου!! Φτού θου βρε!! Θτα όρη θτα άγρια βουνά!! Τέτοια καμάρια είχαμε χρόνια να δουμε. Θα entre την πρώτη 3αδα ciertamente! Η Φρίντα Κάλο είναι θτην πρώτη θειρά και θου φτιαχνει το πορτρέτο! (Γιατί για τίποτα άλλο δεν είναι....)

κ.κ. Νικολάου, Αδάμοθ, Λιανόθ και Bάμβουκαθ....Δηλαδή ο ΠΑΡΘΕΝΟΘ!!!!! Ιnmaculado παρθενάκια μου!! Θαν καλά να τα βλέπω τα πράγματα...θελει τόλμη και αρετή. Και τα δύο τα διαθέτετε! Η Θεθη θας θα ειναι καλή και ήδη ο θεναριογράφος του «Μιλάγκρος η ατίθαση» θας έχει ρόλο θτο θήριαλ...Πρωταγωνιθτικό!!!

κ.κ Αξιώτηθ και Δήμαθ....Δηλαδή ο ΖΥΓΟΘ!!!!! Βelleza ζυγαριά μου!! Θτον αγώνα θήμερα τα πράγματα θα ειναι πολύ ευνοικά για θένα. Δεν ξέρω πως τα κατάφερεθ αλλά ακόμα και η μεξικανική θιέθτα (Σιέστα) θα γίνει κανονικά! Αγώναθ 15 γύροι....ΣΙΕΣΤΑ....ξεκουραθη...και ξαναγυρνάμε θτην κανονική ροή! Η Θεθη θου θήμερα προβλέπεται excelente!! Viva Mexico!!

κ.κ Παπαδημητρίου και Εζίρογλου.....Δηλαδή ο ΣΚΟΡΠΙΟΘ!!!!! Θκορπιέ μου querido!!  Φτου και πάλι Φτου! Αυτό θα πω και ελπίζω να καταλαβαίνειθ ότι τα πράγματα δεν ειναι Kinder bueno...Τα θύνορα του Μεξικό ειναι κλειθστά για θένα και καλό θα ήταν να βάλειθ το θομπρέρο θου και να απολαύθειθ τάκος με τσίλι μαζί με τίποτα mariachi να σου τραγουδουν μπαθ και νιώθειθ καλύτερα...

κ. Κόντοθ....Δηλαδή ο ΤΟΞΟΤΗΘ!!!!! Favoritos Τοξοτάκια μου!!! Θήμερα προφανώθ θτον αγώνα κάθεθτε πάνω θε έναν ωραιότατο κάκτο! Ωθ γνωθτόν το temperamento θας ειναι λίγο έντονο. Αtención  Αtención  Αtención  Αtención!!! Μπορεί να προκληθούν accidentes!! Πάντως τα χωριά Villarriba &  Villabajo ήδη ετοιμάζουν μια τεράστια Παέγια μόνο για εσάς!! (Τα πιάτα θα τα πλύνει ο Υδροχόος...)

κ.κ Καραολήθ, Μπούραθ και Γιούργαληθ....Δηλαδή ο ΑΙΓΟΚΕΡΟΘ!!!!! Αιγοκεράκια amigos μου!! como estas? Θήμερα το θυνεφφακι που σας ακολουθούθε θτους προηγούμενουθ αγώνεθ  θας,  εξαφανίζεται. Πωθ να το πω... desaparecer ρε παιδί μου!!! Θα κάνετε έναν muy bueno αγώνα και ο Μάγοθ τηθ φυληθ των Αζτέκων θα θυσιάθει 3 παρθένεθ για να θας ευλογήθει!! Τιθ κλάψαμε τιθ παρθένεθ....

κ.κ Ντούλιαθ και κατά πάσα πιθανότητα και ο κος Ανδρουλάκηθ....Δηλαδή ο ΙΧΘΥΘ!!!!!  Ιχθύ estilo μου!! Θήμερα προβλέπω χαρέθ μεγάλεθ. Ο αγών θου προβλέπεται να ειναι ο καλύτεροθ που έχειθ κάνει μέχρι θήμερα!!! Τρέξε Ψαράκι μου και μην φοβάθαι!! Οι Ζαπατίστας και ο Κομαντάτε Μάρκος σε saludar!!  Συγγνωμη για την ταλαιπωρια αλλα αυτη ειναι μια επανασταση!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΘΗ!!!!!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Khaleesi Blogposts

Stunner αναφωνει η Καγιά για μονοθέσιο της F1axion!!

Stunner αναφωνει η Καγιά για μονοθέσιο της F1axion!!

Λευτέρης Αξιώτης...As real as it gets!

Λευτέρης Αξιώτης...As real as it gets!

Tequila Sunrise....

Tequila Sunrise....

Όποιος το βράδυ περπατεί....

Όποιος το βράδυ περπατεί....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

When Things Dont Go As Planned...

When Things Dont Go As Planned...

Γινόμαστε Καλύτεροι!

Γινόμαστε Καλύτεροι!

3ς αγώνες, 3η θέση...

3ς αγώνες, 3η θέση...

Γεμάτη απόδοση, άδεια χρονιά!

Γεμάτη απόδοση, άδεια χρονιά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Round 14 Mexico 2020

Round 14 Mexico 2020

Round 13 Suzuka 2020

Round 13 Suzuka 2020

Round 12 Singapore 2020

Round 12 Singapore 2020

Round 11 Italy 2020

Round 11 Italy 2020