Βραζιλία

Διχώς κάτι να του προσάψεις!

Βραζιλία

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε κανένα ηλεκτρονικό πρόβλημα του πρωτοπόρου του αγώνα. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία αμφισβητούμενη φάση. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε έλειψη καυσίμων.

Ο Σταύρος Μουζαίδης που φαίνεται να έχει ξυπνήσει για τα καλά τον εαυτό του τστα τελευταία GP κατάφερε να σημειώσει μια εντυπωσιακή νίκη δίχως να έχει κάτι κάποιος να του προσάψει. Απο το τέλος του Grid κατάφερε να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Σάο Πάολο για να σημειώσει την 3η φετινή του νίκη και 4η συνολικά στην καριέρα του! H μάχη των Mclaren και Renault δεν τον ενδιαφέρει καθώς ομαδικά δεν έχει να διεκδικήσει κάτι ως Mercedes, αλλά αυτο που τον ενδιαφέρει είναι να αναδειχθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά δευτεραθλητής της σεζόν. Με αυτό το στόχο και μόνο ο μοναδικός του αντίπαλος είναι ο Γιώργος Ζαλογιάννης που την κρατάει στα χέρια του. Μέχρι τον 36ο γύρο του αγώνα ο Μουζαίδης είχε κατάφερει να κολλήσει πίσω απο τη Mclaren και μετά απο μια συναρπαστική μάχη και των δύο κατάφερε να περάσει στην 1η θέση και δεν άφησε κανένα περιθώριο ούτε στην τύχη, ούτε στα καύσιμα, ουτε στα ηλεκτρονικά προβλήματα να κρίνουν το αποτέλεσμα. Με τη γροθιά υψωμένη πέρασε πρώτος την καρό σημαία σημειώνοντας παράλληλα τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, αλλά και να σπάσει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου της πίστας που διατηρούσε ο Γ.Μανουσάκης με 1.08.307 απο το 2011.

6 μόλις βαθμοί τον χωρίζουν απο την 2η θέση καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Ζαλογιάννη αναδεικνύεται δευτεραθλητής (έχει περισσότερες νίκες) και όλα θα κριθούν υπο το φως των προβολέων στη Yas Marina!

Διαβάστε Περισσότερα