Μαλαισία

Driver of the Day Malaysian GP

Μαλαισία

Driver of the Day χωρίς να υπάρχει στην τελική κατάταξη με τα ονόματα των οδηγών γίνεται; Κι όμως γίνεται!

Και πως θα μπορούσε να μην γίνει όταν ο Νίκος Αδάμος με τη Renault είχε καταφέρει να πάρει τα ηνία του αγώνα απο τον Σταύρο Μουζαίδη στον 40ο γύρο έχοντας ολοκληρώσει πλέον όλα του τα pit stops. Η χρονική διαφορά έδινε μεγάλη άνεση στον Νίκο Αδάμο και δεν είχει να κάνει τίποτα άλλο απο το να αφήσει τον Μουζαίδη στην 2η θέση να πιέζει να κλείσει την διαφορά και απλά να φέρει το μονοθέσιο στον τερματισμό για την 1η του φετινή νίκη.

5 γύρους πριν το τέλος όμως το δράμα χτύπησε την πόρτα της Renault. Ηλεκτρονικά προβλήματα θέτουν οριστικά εκτός τον Αδάμο μόνο και μόνο για να εμπεδώσουν και οι πλέον δύσπιστοι οτι τίποτα δεν τελειώνει εαν δεν πέσει η καρό σημαία.

Χωρίς ίχνος ενοχής ή τύψεων ο Μουζαίδης πήρε το δώρο του Αδάμου και το θεώρησε ως Κάρμα για τη Σιγκαπούρη της σεζόν 2016-2017.

Παρόλαυτα ο Αδάμος είχε κάνει εναν εξαιρετικό αγώνα όσον αφορά την διαχείρηση των ελαστικών αλλά και του ρυθμού του, εντυπωσίασε και το κοινό των ανέδειξε ως τον οδηγό της ημέρας για το Grand Prix της Μαλαισίας που έμελλε να είναι και το τελευταίο στην ιστορία της F1aXion!

Διαβάστε Περισσότερα