Σουζούκα

Fly me to the moon!

Σουζούκα

Παραπόνων συνέχεια για την ατυχία του ο Αξιώτης χωρίς όμως αυτο να αλλάζει την τύχη του. Ειναι γεγονός ότι η Mclaren άργησε να πάρει "μπρός" αλλά από όταν πήρε θα μπορούσε να είχε βρεθεί στην θέση να υπερασπίζεται την 2η στο πρωτάθλημα κατασκευαστών αντί να την κυνηγάει.

Απο το ΘΑ εώς το σήμερα όμως οι αγώνες ήταν πολλοί και τα αποτελέσματα ήταν κυριολεκτικά μηδενικά με τον Αξιώτη να γκρινιάζει για τα οδηγικά λάθη των συναθλητών του αλλά και για τα παιχνίδια της μοίρας του. Η λίστα συμβάντων που του απέφεραν μηδεν βαθμούς που τον έχουν αφήσει στην 10η θέση στη βαθμολογία και πολύ χαμηλά στα χρηματικά έπαθαα μοιάζει να μην έχει τελειωμό με τον ίδιο να την συμπληρώνει κάθε φορά μετά απο κάθε αγώνα:

"Ισπανια......επεσα θυμα στο συμβάν ΦΑΚΗ-ΚΟΥΛΗ. Μονακό......επεσα θυμα του εαυτού μου, Αγγλία.......επεσα θυμα του ΜΑΚΗ,Ουγγαρια... επεσα θυμα του ΦΑΚΗ, Βελγιο.......επεσα θυμα του ΖΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, Ιταλια........επεσα θυμα του ΖΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, Μαλαισία....επεσα θυμα του RFACTOR2, Ιαπωνία........επεσα θυμα του ΙΟΡΔΑΝΗ (lag)..."

 

Η ατυχία δεν έχει τελειωμό φέτος στο στρατόπεδο της Mclaren και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το να πετύχει το στόχο της που ειναι η 2η θέση στο κατασκευαστών όταν το ένα μονοθέσιο επι 8 αγώνες δεν έχει καταφέρει να φέρει ουτε ένα βαθμό!!

4ς αγώνες απομένουν, η Renault έχει αβαντάζ 34ων βαθμών και θα χρειαστεί η τύχη να αλλάξει πλευρό αφού σίγουρα ένας κούκος μόνο δεν θα μπορέσει να φέρει την άνοιξη. Θα χρειαστούν δύο!

Διαβάστε Περισσότερα