Χάνουμε σαν ομάδα, κερδίζουμε σαν ομάδα...

ΜΠΑΧΡΕΙΝ 2018-2019

.....και το σίγουρο είναι οτι στο Μπαχρέιν, είτε σαν ομάδα, είτε σαν μονάδες, η Mclaren έχασε! Κακή στρατηγική όπως αποδείχτηκε στην πορεία του αγώνα, κακή διαχείρηση ελαστικών και έλειψη υπομονής ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα της Mclaren που τερμάτισε στην 3η θέση για 2ο συνεχόμενο αγώνα με το Ζαλογιάννη και στην 9η για 2ο συνεχόμενο αγώνα με τον Αξιώτη. Ζαλογιάννης και Αξιώτης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή διαχειριζόμενοι το αποτέλεσμα χαρακτηρίζωντάς το ως ομαδική ήττα και έμεινα στο οτι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά ομαδικώς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

- Γ.Ζαλογιάννης: "...Ξεραμε από τις δοκιμές ότι δεν θα μπορούσαμε να απειλήσουμε την κορυφή όποτε θα επρεπε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούμε στην δεύτερη θέση και ετσι και έγινε αφου απο τα δοκιμαστικά βρεθηκα να εκκινώ 2ος. Απο εκεί και μετά επικεντρώθηκα στον αγώνα μου με το Σταύρο ο οποίος ήταν συναρπαστικός!!Τρομερες μαχες δίκαιες και καθαρές !Το λάθος μου ήταν ότι αδίκησα το μονοθέσιο και δεν το πήγα όπως του άξιζε και για αυτό ζητάω συγνώμη από την ομάδα μου...Κάναμε ένα ακόμα πιτ λοιπόν για να σιγουρεψουμε την 2 η θέση βγαίνοντας μπροστά από Νικολαου!! Μπορεί να μην πήραμε αυτό που επρεπε, ή τουλάχιστον να μαχόμασταν για την δεύτερη θέση αλλά σίγουρα πήραμε εμπειρία όσον αφορά τη στρατιγικη και το μονοθέσιο μας !  Τώρα για την ομάδα αυτό που θα πω είναι ότι θελουμε βελτίωση σε πολλούς τομείς του μονοθεσίου και να είστε σίγουροι ότι θa παλέψουμε μέχρι το τέλος ! Γιατί όπως είπα και στο live σαν ομάδα όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε! "

-Λ.Αξιώτης: "Η δική μου στρατηγική έπρεπε να ήταν άλλη, πήραμε ολοι μαζι αποφάση να την άλλαξουμε και το πληρώσαμε. Ως οδηγοί θεωρώ ότι και οι δυο πήραμε λάθος αποφάσεις την ώρα του αγώνα όσον αφορα τη διαχείρηση ρυθμού. Πιέσαμε εκει που δεν επρεπε να πιέσουμε, δεν πιέσαμε οταν έπρεπε να πιέσουμε. Εχασα απιστευτο χρονο πισω απο τη Ferrari του Μουντζουγιαννη. Ηταν εμφανεστατο οτι ειχα ταχυτερο ρυθμο αλλα και με ώριμη άμυνα αλλα και με τη βοηθεια του DRS του Παπαδημητρίου,  η προσπεραση στις ευθειες ηταν αδύνατη. Στο τελος περασα μεν...αλλα ηταν αργα. Ποτε δεν πηρα καλο αποτελεσμα στο Μπαχρειν και απο την αρχη δεν περιμενα καλο αποτελεσμα, αλλα όχι και 9."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Κλειδί η έλλειψη άγχους!

Κλειδί η έλλειψη άγχους!

Αποφασισμένοι!

Αποφασισμένοι!

Μνήμες Καναδά!

Μνήμες Καναδά!

Πάλι τα κεράτα τους...

Πάλι τα κεράτα τους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Khaleesi Blogposts

Οι Γερμανοι ειναι φίλοι μας!

Οι Γερμανοι ειναι φίλοι μας!

Yeah. Don't go to England.

Yeah. Don't go to England.

I'll be back!

I'll be back!

Ρεκορ καριέρας για τον Αξιώτη!

Ρεκορ καριέρας για τον Αξιώτη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Round 8 British GP 2019

Round 8 British GP 2019

Round 7 Austrian GP 2019

Round 7 Austrian GP 2019

Round 6 Canadian GP 2019

Round 6 Canadian GP 2019

Round 5 Spanish GP 2019

Round 5 Spanish GP 2019