Σουζούκα

Τα του Καίσαρος..

Σουζούκα

Tα του Καίσαρος τω Καίσαρι για τον Νίκο Αδάμο και τη Renault. Στην Μαλαισία το κίτρινο μονοθέσιο του Αδάμου όδευε για μια σίγουρη νίκη όταν λίγους γύρους πριν το τέλος ηλεκτρονικά προβλήματα τον έθεσαν εκτός αγώνα. Κάποιο το εξέλαβαν ως Θεία δίκη ή κάρμα για την περσινή νίκη που έπαιρνε στη Σιγκαπούρη απο τον Μουζαίδη στο τελευταίο γύρο. Είτε κάρμα όμως είτε Θεία Δίκη η τάξη αποκαταστάθηκε στη Σουζούκα!

Pole Position, μέτρια εκκίνηση αλλά εξαιρετικός ρυθμός και απίστευτη, πραγματικά απίστευτη, συντήρηση στα ελαστικά του μαζί με τα μηδενικά λάθη ήταν τα βασικά αλλά κύριας και ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικά της οδήγησης του Νίκου Αδάμου που τον έφεραν στην πρώτη θέση για να σημειώσει την 1η του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Μια νίκη με εξαιρετική σημασία στη μάχη για την 2η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Πόσο μάλλον όταν ο teammate του Νικόλας Νικολάου ακόλουθησε αυτή τη φορά τα χνάρια του Αδάμου, έμεινε μακριά απο λάθη και τερμάτισε στην 3η θέση για να δούμε για πρώτη φορά και τις δυο Renault στο βάθρο και τη γερή συγκομιδή των 40 βαθμών ο ίδιος μας αποκάλυψε ότι ειναι ο δημιουργός των στρατηγικών που ακολουθεί η ομάδα και μας δήλωσε:

"Το σετάπ που έστησα (όλα τα σετάπ και οι στρατηγικές αγώνων να ξέρετε είναι δικές μου συνταγές  ) μας έδινε μεγάλο πλεονέκτημα στις ευθείες. Καταφέραμε να μαζέψουμε 40 βαθμούς με τον Νίκο και να αυξήσουμε αρκετά την διαφορά μας από την Μακλάρεν οι οποίοι είχαν τις ατυχίες τους πάλι...
Συχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τερμάτισαν και τα λέμε Αμερική!"

 

Διαβάστε Περισσότερα