Το θηρίο κοιμόταν..

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 2019-2020

Mε γκρίνια άρχισε ο Γαλανομάτης τις αγωνιστικές υποχρεώσεις δηλώνοντας ότι δεν έχει επαρκή χρόνο για προετοιμαστία πριν τον αγώνα και ταυτόχρονα έδωσε τις δικές του προβλέψεις για τη φετινή σεζόν καθώς μας εξιστορούσε τα του αγώνα του:

"....δεν είχα χρόνο για πολύ Practice. Ωστόσο, είχαμε βρει κοινό "πάτημα" με τον Teammate μου και να πω την αλήθεια ήταν πιο γρήγορος μετά το πρώτο στιντ από εμένα. Δυστυχώς κάπου στον 5-6 γύρο, ο Νίκος Αδάμος φέρνει τετ-α-κε, ο Γιώργος δεν το κατάλαβε  με αποτέλεσμα να μπει στην στροφή κανονικά και να τον βρει όσο χρειαζόταν για να χάσει αεροτομή. Εκείνη την στιγμή ένοιωσα περίεργα να πω την αλήθεια γιατί το να βλέπεις τον Teammate σου να εγκαταλείπει από "μάλλον" δικό σου λάθος εκείνη την στιγμή, δεν είναι και το πιο ευχάριστο Feeling. Από εκεί και πέρα στο πρώτο στιντ κρατούσα τον ίδιο ρυθμό με τον Γιώργο. Μετά...Απλά μετρούσα +1 για να τελειώσει ο αγώνας. Σίγουρα φέτος έχουμε πιο πολλές ομάδες που θα διεκδικήσουν των κατασκευαστών. VRLab, Simbeast Racing, SimTechRacing, AdamsRacing για εμένα είναι τα φαβορί για φέτος. Μπορεί να μπουν και άλλες ομάδες στην εξίσωση όσο προχωράει η Season.
Για τον οδηγών πιστεύω θα παίξουν Max 3-4 οδηγοί.Σίγουρα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με το περσινό. Σε αυτό τον αγώνα δεν το ευχαριστήθηκα, ελπίζω για τον επόμενο. Μπορεί να χάσαμε την μάχη αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο!

Από την άλλη πλευρά πολύ πιο συγκεντρώμενος στο στόχο παρουσιάστηκε ο Γιώργος Ζαλογιάννη που στάθηκε άτυχος στον αγώνα και σαφώς τον πείραξε. Μας μίλησε για τον αγώνα του και αναφέρθηκε και στον περσινό του teammate γεγονός που δείχνει πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον αποχωρισμό του απο τον όδηγό με τον οποιο κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα κατασκευαστών:

"..πραγματικά δεν ξέρω τι να πω ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ! Ατυχες συμβάν δεν έφταιγε ο Νίκος απλά έκατσε η στιγμή που ήμουν τόσο κοντά για να γίνει το κακό!Κριμα γιατί πραγματικά είχαμε καλό ρυθμο και είχα αρκετά να δώσω! Δεν θα μπαίναμε σε μάχη με τον team8 μου που έκανε ότι μπορούσε! Οτι θα γινόταν θα γινόταν με συννενόηση! Λίγα λόγια για τον πρώην team8 μιας και δεν μπόρεσα να γράψω όταν σταμάτησε γιατί απλά δεν το πίστευα!
Λευτέρη σε ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε σαν team8 γιορτάζοντας μαζί και με τον Κώστα ένα κατασκευαστών! Λειπεις από τις πίστες ελπίζω κάποια μέρα να ξανά τρέξεις !Ειναι τόσα μα τόσα πολλά αυτά που μπορώ να πω που μόνο όσοι τον είχαν team8 μπορούνε να με καταλάβουν! Επισης ευχαριστώ που φόραγες αυτό το κράνος και με έκανες να το βλέπω και να πηγαίνω ακόμα πιο γρήγορα .... !!"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

When Things Dont Go As Planned...

When Things Dont Go As Planned...

Γινόμαστε Καλύτεροι!

Γινόμαστε Καλύτεροι!

3ς αγώνες, 3η θέση...

3ς αγώνες, 3η θέση...

Γεμάτη απόδοση, άδεια χρονιά!

Γεμάτη απόδοση, άδεια χρονιά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Khaleesi Blogposts

Stunner αναφωνει η Καγιά για μονοθέσιο της F1axion!!

Stunner αναφωνει η Καγιά για μονοθέσιο της F1axion!!

Λευτέρης Αξιώτης...As real as it gets!

Λευτέρης Αξιώτης...As real as it gets!

Tequila Sunrise....

Tequila Sunrise....

Όποιος το βράδυ περπατεί....

Όποιος το βράδυ περπατεί....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Round 14 Mexico 2020

Round 14 Mexico 2020

Round 13 Suzuka 2020

Round 13 Suzuka 2020

Round 12 Singapore 2020

Round 12 Singapore 2020

Round 11 Italy 2020

Round 11 Italy 2020